nesekaan 2 uyku yapıyor gunduz uykularında hıc sorun yok bagımsız uyuyor fakat gece uykusuna dırenıyor yataga bırakınca ağlıyor yenı dısler gelıyor yenı yenıde yurume aşamasında nerdeyse sallanmadan uyuyan cocugumu sallayıp uyutma aşamasına gelıyır 🤦♀️
nesekaan Hbbadgzl ılk uykusu 2 saat veya 1,5 saat uyuyor dıger uykusu 1 saat 16:30 da veya en gec 17:00 sonlandırıyorum
Hbbadgzl nesekaan birer saat uyuması lazım iki uykuyuda 17:00 uykuları bitirip akşam 8:30 21:00 arasında. Da geçe uykusuna geçmesi lazım gündüz çok uyuduğu için uykuya geçemiyor
nesekaan Hbbadgzl tavsiyeniz üzere gunduz 1’ er saat uyutunca gece uykusuna gecmesı zor olmuyor 3 gundur ♥️10 dk oynayıp uyuyor yatagında
TugceSh Hbbadgzl aynı sorunu bende yaşıyorum bebekler aynı ayda 12 Ay 20 günlük bunu deniycem gerçekten cok umutlandım☘
Hbbadgzl nesekaan ya çok sevindim ben iki bebekten de uyku konusunda çok çektiğim için uyku eğitimi aldırmıştım ordaki eğitmen bu şekilde yapmama söylemişti gündüz uykusu uzarsa gece uykusu zorlaşır demişti :)
minikcancan Hbbadgzl merhaba benim bebeğim 14 aylık tek uyku uyumaya basladı 2 saat uyuyor ama geceleri 4 5 saat uyuduktan sonra uyanıyor tekrar uykuya döndürmem 2 saati alıyor neden uyanıyor olabilir eğitim almışsınız belki yardımcı olabilirsiniz🙏
MandaLinaa Yürümeye başladığı için de olabilir. Benim kızım 14 aylık 2 uyku 1.5 saat toplam 3 saat yapıyor hala
Hbbadgzl minikcancan tek uyku 2 saat uyuması normal saat 17:00 SAN sonra saat kaçta gece uykusuna geçiyor bir de destekli mi uyuyor o şekilde uyandığında kesinlikle odadan çıkartmayın ses vs hiç bir iletişim haliniz olmasın eğer destekli uyutuyorsanız son vermeniz daha uzun uyumasını sağlar
minikcancan Hbbadgzl öğle uykusu 15.30 gibi bitiyor gece uykusuna 21.00de geçiyor. Ayakta sallayarak uyutuyorum ama çok uzun sürmeden geçiyor uykuya. Tek uykuya gecene kadar hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Acaba dişlerden mi uyanıyor bilemiyorum
Hbbadgzl minikcancan aslında dişler uyumasına kesinlikle engel değil benim kızım çok zor diş çıkarttı ama uykusu hiç bölünmedi 3 4 gün üst üst odasından çıkartmayı uyutmaya çalışırsanız bir daha uyanmıcaktır çocuklar herşeyi hemen alışkanlık haline getirebiliyor uyandığında onu alıp oda gideceğinizi vs biliyor olabilir sessizce yatağında uyutmaya çalışın birde böyle güzel bi düzeni varken kendisi uyumayı öğrense sizin içni çok kolay olur
nesekaan buselidunya hem atak ne uyku gerilemesi hem yurume diş donemi derken cok etkıleyen bır ay :/