Toprak2509 Kahvaltıda ne yiyor öğle akşam yemeği kaç saat aralıkla yediriyorsunuz neler yediriyorsunuz kısaca anlatırsınız. Kızım iştahsızlaştı 1 yaştan sonra acaba yemek araları kısa mı 3 öğün yiyor.emiyor sütüm az Acıkıyorda ama neden iştahsız anlamdım
eceunverkanra Toprak2509 Kan degerlerine bakildi mi? Demir eksikligi istahsizlik yapiyor direkt aklima o geliyor bizim de ayni problem yasanmisti 9ay civarinda demir eksikligi varmis megersem. Öğünlerin arasını en az 4 saat olacak sekilde ayarlamaya calisiyorum cunku diger turlu daha erken olunca yemiyor. Ara ogun meyve veriyorum bir tek onun arasi kisa oluyor. Benim oglum da cok istahli bir cocuk sayilmaz her seyi de yemiyor zorlamiyorum ne yerse kâr diyorum valla ama bu durum beni uzuyor🥺
Toprak2509 eceunverkanra evet demir eksikliği var. Ama en son tam normal değerdeydi. Depo demiri yokmuş sadece doktor öyle dedi
eceunverkanra Toprak2509 Tam dolmadiysa genelde istahsizlik sorunu olabiliyor ya da sadece donemsel bi durum ya da dis donemi de olabilir. Valla saglari sollari hatta gunleri gunlerini tutmuyor ki🙄🙈