Mom54554 2cocukannesikizimveoglum aaa sütün yokmu , aaa hala toparlanamadınmı , aaa sen bu bebeğe bakamamışsın çok zayıf
Polikistikannee 2cocukannesikizimveoglum Saat kacta uyutmasi gerektiğini söyleme Bu cocuk ac deme Sütün yetmiyor deme Niye yemiyor yedir yedir deme cocuk agzini açmıyorsa annesi zorla yediremez Hala göbeğin mi var denilmez
betulsnr4 2cocukannesikizimveoglum yengem bebeğim birazcık mızıldamaya başladığında aç galiba yada altı kirli bi bak istersen diyor bikaç defadır. Sanki ben akıl edemiyorum karnı aç mı altı kirli mi 😒
2cocukannesikizimveoglum Polikistikannee gun icinde 1litreden fazla sur sagim yaptigim halde bana sutun az Sutumun miktarini gosterdgm halde tamam onda yagsiz)Yagini gosterdigim halde Bebeginde vitamin yok denildi😹
Haticekkbkr Polikistikannee profil resminden dolayı yazdıklarınıza odaklanamadim😂 pembeye bayılırım😍😂
Makaron_88 2cocukannesikizimveoglum niye ağlıyor bu.bebek değil robot olduğu için hiç ağlamaması gerekir🤣
Balarisi_melisEla 2cocukannesikizimveoglum ayyy hepsini alip kafalarını birbirine vurcan ben görümceme süt fışkırtmıştım,😂😂😂
Nltka Bence anneye hiç bir şey sorulmamalı . Söylenilmemeli . Maşallah güzel çocuk Allah analı babalı büyütsün diyip kenara geçilmeli . Zira biri emzir diyince bile bana sinir yükleniyordu .
izmirliannee 2cocukannesikizimveoglum benim kaynanam senin sutun cok yağlı verme diyordu çocuk ondan kusuyor diye 😂 sayesinde mamaya iyice alıştı çocuk 22 aydır hem mama hem meme 😃
Balarisi_melisEla izmirliannee o sut meselesi kusması bende de var 6 ay kustu yok neymiş sütümde bişey varmış benim çocuğa dokunuyomus zehirliyo olabilirmiş bunu diyenlere kendi annemde dahil çok üzülüyordum 🥺surekli ozellere götürüyodum damlalar kullaniyodum ama geçti işte 6 ayda bitti kusması reflusu vardi çocuğun
betulsnr4 2cocukannesikizimveoglum birde ek gıdaya geçirdi doktorumuz 5 aylıkken teyzem diyor ki daha çok erken ek gıdaya geçirme doktor dedi diyorum ne bilecek o diyor😂😂
Polikistikannee betulsnr4 Genelde tam tersi olurdu yine sanslıymışsın erkenden ek gidaya geçirmeye calisirlar 4 aylikken
Balarisi_melisEla 2cocukannesikizimveoglum Ay hasta mi etti bu annen seni🤬evet ben çocuğunun hasta olmasından zevk alan bi manyağım Allahim yarabbim ya
2cocukannesikizimveoglum Balarisi_melisEla kizimi sinek isirmisti,ay siz cocuk bakamiyorsunuz,denildi
Nicemother 2cocukannesikizimveoglum ay sen emziremiyor musun? ay emzirme duygusunu hiç yaşamadın mı 😔 yazık 💃💃💃 (hani öyle bir söylüyor ki sanıyorsun üzülüyor yüzüne bakınca bir göbek atmadığı kalıyor)
2cocukannesikizimveoglum Polikistikannee Allah inandirsin Onuda yaptim bir arkdasima o kadar bunaldim ki Psikoloji gitmisti
deniz_s 2cocukannesikizimveoglum cocugu niye bu saatte uyutuyosun kucaktan bıraktırmalısin sen alıştırmışsın ek gida yemiyosa bi sorun var zorla yedir milletin bebegi balik ekmek bile yiyo bu cocuk usur neden emeklemiyo,yurumuyo,oturmuyo vs vs..
Balarisi_melisEla 2cocukannesikizimveoglum aa olurmu sineklerin totosunu bağlaman lazim😂😂😂nasl annesin sen