tosbigimmm Merhabaaa kızlaarr 3 buçuk aylık bebeğim var Geceleri 1 buçuk 2 gibi uyuyor ve uyandırmazsam 6 saat kadar uyur Ama ben emzirmek için 3 saatte bir uyandırıyorum Sizce uyandırmalı mıyım geceleri? Sizin gece beslemeniz nasıl?
PurpleTail tosbigimmm artık karaciğeri kan şekeri düzeyini ayarlayabilir yani acıktığında kendi uyanacaktır.Bence daha fazla uyandırmayın alışkanlık olur bebek de.
Hazal_170721 tosbigimmm bence uyandırmayın kızım 4 buçuk aylık 6 saat uyusa yeminle mutluluktan uyuyamam maşallah sizinkine bi sırrı var mı 😅
Kbragzl tosbigimmm sözümü dinle sakın uyandırma o açıkırsa zaten uyanır. Büyümüş sarılık kan şekeri durumlarını geçmişsiniz. Bırak uykusunu alsın kendi uyansın .
tosbigimmm Hazal_170721 Akşam hiç uyumuyor uyusa bile 1 saat bulmaz o yüzden gece uyuyor heralde canım 😅
tosbigimmm Kbragzl Çocuk doktorumda açıkırsa uyanır uyandırma dedi Sağlık ocağındaki doktor en fazla 3 saatde uyandır dediği için uyandırıyorum
Deletedmom54544 tosbigimmm çocuk doktoru doğru söylemiş. Acıkınca kendisi uyanır. Sen uyandırırsan alışkanlık haline gelir. Bu defa ilerde her saat başı bile uyanır. Neden eskiden uyandırırdım diye pişman olursun