Evet gecenin bu yarısından hattâ sabaha karşı yazıyorum. 20 aylık kızım her zaman ki gibi uyandı ve bir daha uyumadı. 2 den beri uyanık ve ben hala uyuması için çabalıyorum. Böyle sakince yazıyorum ama çok yıprandım. Şu 20 ay içerisnde kaç gece kesintisiz uydum hatralmitorum. Sabahları sırt ağrısı uykusuzluk mor gozaltlaryla uyanmaktan yoruldum. Ben yoruldum da o küçücük bedeniyle nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyor anlamıyorum. Üstelik gündüzleri de bir saniye durmayan hareketli bir bebek. Bu enerji çok fazla değil mi ? Nerde hata yapıyorum lütfen yardım edin. Eski usul beşiği var şimdiye dek onda uyuyordu. Bi ara çok kısa bi süre kendi kendine uyumaya başladı. Tam duzeldi dedim bir daha başa döndük. Ams artık ne bunyem ne psikolojim kaldrmyor. Sağlık açısından bi problemi yok . Doktor damla önerdi ama eşim kesnlkle karşı. Ne olacak böyle lütfen bi akıl verin. Herkes çok fazla ilgilnyorsun diyor. Gündüzleri de asla benden uzaklsmyor çünkü. Sizcede sebebi bu olabilir mi? Bir neden aramaktan beynim yandı artık..