Merhaba kızlar bebeğim 5 aylık ama artık ne sallayarak ne kucakta gezerek uyuyabiliyorum bazen sabah 5 lere kadar oturuyoruz. 2.5 3 hafta önce başladı, önce pişik sonra bağırarak ağlamalar, en son doktora götürdüm. Meğerse kakada enfeksiyon ve de besin alerjisi varmış. Zaten çok sulu ve pütürsüz kaka yapmasından baya uzun süredir şüphe duyuyordum ki doktorunuza danışmıştım hiç tetkik gerek duymadan normal demişti. Başka Bi doktor tanı koydu. Velhasıl biz 1 hafta antibiyotik kullandık, kakadaki enfeksiyon geçti. Ama az miktarda mukus da devam ediyor süt ve süt ürünü içeren hiç bir şey yemiyorum 1.5 haftadır. Şu an o çığlık atarak uyanmalar geçti ama gece özellikle asla uykuya geçiremiyorum çok uykusu olsa bile. Böyle bir şey yaşayan oldu mu, nasıl bir şey önerirsiniz. Biz araba, duş her şeyi denedik. Müzik açtık, saatlerce yatakta oynadık, masaj yaptık, gaz çıkardık VS ama hiç biri olmadı. Sallayarak uyutuyordum artık onu da istemiyor. Geçen hafta kucağımda volta atıyordum omzumda uyuyordu o da olmuyor artık çareler tükendi anneler🤦🏼♀️🤷🏼♀️😥