melek_annesi 3 aylik kızım sadece anne sütü ile besleniyor 3_4 günde bir kaka yapiyo tamam o normal ama Yeşil kaka yapmış bugün yardımcı olabilir misiniz neden acaba
Canss3535 melek_annesi benim kızımda çok yeşil kaka yapmaya başladı. Yexiklerimizle alakalı diyen var ama yeşil bisey de yemiyorum ki. Usutmus diye kulağı agriyo diyen var doktorum normal demişti
Almilamoms melek_annesi doktor yediğin sebzelerden olur demişti Anaannemde bu çocuğun kulakları ağrıyor demişti .kulak ağrısı olarak geri döndü bizde
Chocoletebitter melek_annesi kızım 40ı çıktı çıkalı yeşil yapıyor, dr da götürdüm bişey çıkmadı bilemiyorum neden banada hep kulak ağrısı yeşil kaka olur dedi de oda çıkmadı halen de öyle 4 ay 24 günlük
melek_annesi Balpetegii aslında keyifli sıkıntımız yok ama arada bir iki kez çığlıktı ağladı karnını ovaliyorum belki karnı ağrır diye ama bilemedim ama genel olarak keyfinde ama
Esra_1306 Chocoletebitter benim oğlum da yeşil kaka yapıyordu doktor süt ürünlerine alerjisi var dedi bana yasaklamıştı Allah’a şükürler olsun şimdi bir şeyimiz kalmadı
Haydinn melek_annesi canım gözlemle sürekli mi yeşil bi sarı bi yeşil yapıyorsa sıkıntı yok ben doktora tüm kakalarını gösterdim normal dedi yeşil koyu yeşil yapıyordu 5 aylık olduk bizde bi sıkıntı görmedi doktorum
Canss3535 melek_annesi evet öyle de diyen var ama kulak ağrısı olsa bebis belli eser bence kulağını eller çok ağlar filan.
melek_annesi Google a göre karar vermiyorum tabiki ama merak edip bakim dedim demir takviyesi alan bebeklerde olabilir yaziyo normaldir yazıyo acaba 1 hafta önce falan kan damlasına başladık alakalı olabilirmi ki
Haydinn melek_annesi birşey yoktur endişelenme ama kakalarını Çek kontrole gidince sor canım için de rahat eder hem