Happygirl8 Honki_Ponki maşallah kanki uslu kızın varmış, birde arkadaşımın kızlarından görüyom günde 1838399 kez kıyafet değişiyolar seninkiler de öyle mi gerçi daha küçüğü minik ama☺️
Honki_Ponki Happygirl8 iki defa bazen oda çok nadir gecelik giydiyse iki defa degişiriz günlük lıyafet giydirmek için oda
Honki_Ponki Happygirl8 yani çok uslu denmez ama çok yaramazda degil masallah işte normal sakin bebegin bi üstü olanlardan 🤣🤣🤣
Happygirl8 Honki_Ponki iyi ya büyüyünce de yapmaz okadar inşallah, bi arkadaşıma gitmiştim bi saat içinde neler giyip neler çıkarmamıştı kendi 😵🌼 hepsini de yere atmıştı bi de hergün yapıyomuş, arkadaş hiç müdahale etmiyodu topluyomuş ancak😃
Happygirl8 Honki_Ponki bişey taktırmadım kız 😃 ama sonraki erkek olma olasılığından otomatik yollar kapanıyo 😃
Honki_Ponki Happygirl8 Aaa yoo okadarına da müsade edemem valla camasır katlamaktan yıkamaktan ütülemekten asmaktan bıkıyom zaten 😅🤣
Happygirl8 Honki_Ponki Kanka zorlanıyorum bakmakta 😊 ondan dedim 🙆♀️ hele küçüklük halleri of 😰 özellikle 10 ay öncesi felaket😃
Honki_Ponki Happygirl8 Allah bilir be kuzum rabbim hayırlı evlat versinde yeterki kız erken farketmez tabiki ama işte oglu olan kız illa düşünüyo kızı olanda oglan illa düşünüyo rabbim inşallah gönlüne göre olanı versin sana 🎈😍🥰
Happygirl8 Honki_Ponki bu arada demin yazdığımı gördün mü öbür postta 😃 yazıma mühendisbirbaba cevap atmış 😲 senin eşin de takılıyo mu 😂burda erkekler olduğunu bilmiyordum
Honki_Ponki Happygirl8 aa yok görmedim bakarım birazdan beni eşim bu uygulamayla hiç ilgilenmez asla benimki burayla işi olmaz 🤣
Honki_Ponki Happygirl8 benim bebelerimin hç bir yaramaz degildi şükürnkuzum hiç bilmem biyerde yaramazlık uatıgını ne evde ne dısarda buda öle uslu tabi ama oglum ikizler burcu oldugundan çabık sıkılır dı gittigim yerde huysuzluk uapardı okadar kırıp dökme huyları yok tu şükür hiç birinin. Bu napacak bakalım büyüdükce babaları fırlamaymıstı küçükken ben usluymusumdu belki bana çekmişlerdir. Diyorum ama
Happygirl8 Honki_Ponki ay kanki benim oğlum da ikizler burcu 😃 biyere gittiğimizde hiç durmuyo o da, karıştırmaK istiyo bişeyleri itmek istiyo ses çıkaran şeylerle oynamak istiyo kafam herzaman ses kaldırmıyor da 😵😃