Forumdakikiz 48 kiloyum kan değerlerim normal test yaptırdım ama 5 10 kg almak istiyorum ne yapsam olmadı. Hatta bi anne fotum açmıştı zeytinyağ içerek kilo aldım diye acaba işe yarar mı lütfen bilgi verin 🥺😅
minimilena Forumdakikiz Buradan değil de bir diyetisyene gitseniz başkasına iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Sağlıklı kilo alırsınız hem de
2melekannesi__ Forumdakikiz her akşam muz cicibebe süt fındık ceviz türü karıştırın yiyin anında kilo olarak dönüyor😅
Fasulye12 Forumdakikiz badem ,süt ,cici bebe ,muz karışımı yapıp 10 kilo almıştı bir tanıdığım . Hem tadı da şahane 👍🏻 bir araştırmanızı tavsiye ederim
serenity_35 Keskeuyusamm aynı durumdayım 5 kilom var hala veremedim 4 aylık oldu kızım emziriyorum diyet te yapamiyorum
2melekannesi__ Forumdakikiz her metabolizma bir olmuyor tabi üzülmeyin inşallah gönlünüzce alırsınız bir şekilde sağlığınız yerinde olsun da
YusuffunAnnesii Forumdakikiz bende hepsi buradan bi toz getittirdim bomba diye 1 ayda 3 4 kilo aldim ama koye gitmistim o ara kullanmadim yemeklrdn duzgun yemedim geri verdim tekrar basliycam insh 49 kg 60 olsam cok guzel olcak bende asla kilo durmyo heves ediyom aliyom bi sekulde ama bi stres fln yapiyim cok cabuk veriyom 😤
Fasulye12 Forumdakikiz Bu insanları da hiç anlamıyorum , ya sen de biliyorsun zayıf olduğunu sonuçta ama yok kendilerine bunu dert edinip sana da söyleyecekler illa🤦🏻♀️
YusuffunAnnesii Forumdakikiz aynen bende sutle iciyodum sabah aksam yemekleden 20 dk sonra denedinizmi hic siz
Mombaby Forumdakikiz kiz yok deli misin safra keseni ince bagirsagini mi iflas ettirecen. Boyunuz kac merak ettim. Aslinda yag degilde kas olarak alsaniz daha etkili olur