Ballilokumumm Bebeğim 21 günlük ve sürekli memede durmak istiyor, emzik hakkında düşünceleriniz tecrübeleriniz neler? Çok kararsızım😟
Mucizemm344 Ballilokumumm canım benim kızımda öyle idi emzik almadı ve hala almıyor 2 ay 13 günlük emzik almıyor
Burcuckmk Ballilokumumm ilk 2 aya yakin emzik tutmadi bebeğim ama sonra uykuya geçişte vererek alıştı suan 6. Ayina gelicek iyi ki alışmış cok rahatlatıyor çoğu zamanlarda ama sizinki daha 21 günlükmus tabi ki surekli emmek isticek suan yapabildiği tek sey o senin sıcaklığına ihtiyaci olduğu için yapıyor oyle emzik icin acele etme zamani gelince isterse alıyor emzigi bebekler
Umay3840 Ballilokumumm cnm bnm bebegm de ilk dogdugundan sureklı memedeydi lavaboya bile koşarak gdrdm taze anne bebışin daha 21 günlük cok dogal senin sıcaklığını istiyor dış dunyaya adapte olmak ıcn sadece sen varsın bu anlrn keyfini ckr bnm bebegm 4.5 aylık emin ol gecıyor ay ay daha cok azalck
benkullanici07 Ballilokumumm dogar dogmaz verdim ben surekli emince sutte cogalmiyor oyle olunca 2 saatte bi emerse eger duzenli olarak hem siz dinlenmis olursunuz sütünüzde birimir sadece uykuya geciste verinki emsin ileride cok daha isinize yarar emin olun uyku arkadasi olur hem.
Mucizemm344 Ballilokumumm canım uyuyacagında vs memede uyumak istiyor bi ara meme hiç içeri gitmezdi.Onlarda kendilerini orda güvende hissediyorlar bide daha 21 günlük çok ememiyordır ondan meme istiyordur
Alyammmmmm Ballilokumumm 2 ay kizim emzik gibi kullandı beni hiç uyumadi ne gece ne gündüz okadar zorlandım ki 2 ayın sonunda emzik aldim avent tuttu ama uykuya geçişlerde kullandim sadece gün içinde pek vermedim 7 aylık olduk hala aynı uykusu yoksa geri atiyo bence deneyebilirsiniz herkes doğunca veriyo emzik sonra bebegin almamasindan endişe ediyolar ama alan bebek aliyo ya deneyebilirsiniz