Morfrenk Minikoalamm dp L1 yıllardır her arkadaşım parfümümü sorar. Bana normal geliyor kokusu artık ama arkadaşlarımda hep aldı
Turuncukelimeler Minikoalamm pahaliigina bir sey diyemem ama lancome la nuit ❤ bir de mugler alien🎈 bu iki mor siseye bayiliyorum.dplerde var mi bilmiyorum. Ha bir de armani si ❣ Bunlarin tester diye satilanlarida var (aslinda doldurma)armani si yi 100e o sekilde aldm kaziklanmis olabilirim🙃😁
Toprak_2019 Minikoalamm W11936Z8-M0T LC WAIKIKI UZUN SUREDIR BUNU KULLANIYORUM SIDDETLE TAVSIYE EDERIM FIYATI DA UYGUN KOKUSU HEM COK GUZEL HEMDE KALICI ICERIGINE BAK DERIM
Turuncukelimeler Minikoalamm dplerde bak bi kokularina bombhellde guzeldir fresh bir koku,tester bende aliyorum angelparfumeriden aldim birtane,kokuhane diye bir yer gordum simdi bir de onu denicem 😄😄 Ama aslinda en sagliklisi bargello,dp faln olur
Minikoalamm Turuncukelimeler onu eşim sevmedi ya benimki koku konusunda biraz zor midesi normalde herşeyden bulanıyor parfüm konusunda o yüzden çok zorlanıyorum
Minikoalamm Masalmmmmmm Avonun çok fazla parfümünü denedim bı perceive kaldı aslında onu da deneyebilim başkalarında hep hoşuma gitmistir