Mmelike Merhaba alerji testi yaptıran annelerimiz varmı ? Hangi doktora yaptırdınız ve ücretler ne kadar bilgi veririmsinşz ?
Nenvarkuzum Mmelike çocuk polikliniğine götürüyorsunuz ilk olarak ondan sonra onlar sizi yönlendiriyor alerji polikinliğine biz devlette yaptırdık
Sengulkyaa Mmelike bende yaptırmak istedim ama doktorum 6 yaşına kadar kesinlikle önermedi. İlla da yaptırıcam dıyosan yaptır ama ben yapmam demişti kendisini dinledim ve henüz daha yaptırmadım
Mmelike Mmelike yaptırab annelrim lütfeb yazınn bebeğim alerji sanırım doktra götürmem gerek fkirlerinze ihtycm var
Mmelike Nenvarkuzum direk alerji doktoruna gideyim dedim ama focuk doktorumuz döylemşti bizede onun için direk test yaptırmalı mı yokda alerji doktoruna mı gtmeki diye sorayım dedim . Devlette hangi hadtanede yaptırdınız ?
Sonsuzmutluluk Mmelike hangi şehirdesiniz. Eğer devlete gideceksiniz yandal olduğu için önce çocuk doktorunun yeşil alan açması gerekiyor Alerji ve immünoloji bölümüne ancak öyle randevu alabilirsiniz.
Nenvarkuzum Mmelike alerji doktoruna götürünce onlarda gün veriyor zaten Ona göre yapıyorlar testi yani devlet hastanesinde o şekilde ben Ankara GATA da yaptırdım besin alerjisi testi yaptırdım yama testi yaptırdım ayın 21 indede ilaç testi yapılacak
Sengulkyaa Mmelike ben şüphelendim ama doktorum kendin takıp ederek bulabilirsn dedi. Daha sonrada herhangi bir durumla karşılaşmadım takip edince