TugcEsila genzim cok ağrıyor boğazımda öyle hapsuruyorum da dün bir sey yoktu bugün öyle Emziriyorum rastgele bisey icmeye korkuyorum varmı tavsiyesi olan bilen ne icilir yardm etsin lütfen😵😔
Barisko TugcEsila sıcak çorba yanına bol bol soğan doğra ye,emzirirken de maske tak,ben oğlum 3 günlükken hayatımın en ağır nezlesini bu şekilde atlattım,ona da geçmedi şükür ,geçmiş olsun
Mrveysuf TugcEsila cnm nane limon yap içine 1 çay kaşığı karabiber at onu iç sonra battaniyenin altına gir iyice terle yarım saat filan sonra terin soğumadan duş al ☺️ İnan bana tşk edeceksin dene ve gör
TugcEsila [bilinmeyen] yaptım genzimi actı gercktn tesekkürederim ama tadı cok kötüydü cıkarmadım Allahtan🙈
TugcEsila [bilinmeyen] ocakta koluyor nane limon insallah iyi gelir cok kötü cocuguma gecer düsüncesi daha kötü😞
Fatmam TugcEsila canım parmağının ucu kadar kes limonla üstüne kaynamış su dök 5 dakika bekle ılıdığında bal koy benim kurtarıcım bu zencefil taze olursa daha da iyi günde üç fincan kadar iç hem sütün artar limonu fazla koyma sütü sulandırmasın
cagrininannesi Bende aynilarini yasadim.her aksam bogazimda karbonat gargara yaptim.buyuk bir dis sarimsagi ezip suyun icine atip ictim.surekli nane limon ictim.sicak cay ictim.geceleri terlemek icin cabaladm.cok sukur atlattim.insallah sizde atlatrsnz
TugcEsila Mrveysuf dünde ictim bugunde ictim ama yatacak vaktim olmuyor😑 1 ay 24 günlük bebegim yarm saate bi uyanıyor acıkıyor ve gazlı cok terlesem bu defa dusa girmeye vaktm olmuyor hastada olunca direnc iyice kayboluyor bakalım hayırlısı atlatırım insallah firsat olursa deneyecegm yinede tesekkür ederim🤔
Mrveysuf TugcEsila en uzun uyuduğu vakit hangi saatlerse o zman gir canım bian önçe çaresine bak yazık yavrucua geçer kaldıramaz