NilMomm Merhaba arkadaşlar. Kızım 5 ay 10 günlük. Tadımlara başlattı doktorumuz. Şimdiye kadar sadece sebze verdim ilk onları önerdi. Patates, kabak, havuç ve pırasa. Başka ne verebilirim sebze olarak
Ohaezgi NilMomm bebeğiniz gazlıysa pırasa şimdi gaz yapabilir. Bal kabağı deneyebilirsiniz ben kızıma çok yediriyorum
Momanne06 NilMomm brokoli kabak yoğurt peynir pekmez benim oğlumda 5 ay 20 günlük bunları veriyorum tarhana yapıyorum meyvepureleri yapıp verdim başlarda
Aleoveraa NilMomm ezip mi verdiniz acaba bnde dün ilk defa kabak verdim ama emzik filesine koyarak verdim. Yutamaz yapışır die korkuyrm
NilMomm Momanne06 şükür benim kızım da öyle ama 3 gün kuralı ile ilerliyoruz günde tek öğün. Sizde öyle mi yaptınız.
Momanne06 NilMomm evet ben ilk havuç verdim 3 gün sonra patates cam rende de meyve verdim tadımlık alıştı sonra hepsini bir püre halinde vermeye basladim
NilMomm Momanne06 ben henüz karıştırıp vermeye başlamadım. Sadece 2 çay kaşığını geçmeyecek kadar tadım yapıyoruz. Bide pekmez için küçğk değiller mi
NilMomm Aleoveraa evet hepsini çatalla ezip veriyorum. Pırasayı bile öyle verdim. Lifli kalıyor ama kızım sevdi yedi.
Meerve NilMomm pırasayı nasıl veriyorsunuz. Bende ogluama kabak puresı verdım hıc sevmedi öğüre öğüre bir kaldı
NilMomm Meerve valla ekstra bir şey yapmıyorum. Zaten 2 çay kaşığı veriyorum. İçine 2-3 damda zeytinyağı koyuyorum sadece. Çokta severek yedi bende şaşkınım ☺️🧿 yarın brokoli bakalım onda neler olacak