Nurci Selam arkadaşlar yakında ek gıdaya geçicez aklıma takılan bir soru var yoğurdu markette satılan günlük sütten mi yapıyorsunuz yoksa normal açık inek sütünden mi arasında bir fark var mı yanı evde bizim yediğimiz yoğurttan verebilirmiyiz
Cicegiburnundaanne Nurci bende bu soruya cevap ariyorum cnku hergun markete cikamiyorum.kac gune kadar yiyebilir acaba bizim mayaladgimizi
Aybukealtintas Nurci günlük süt alıp yapıyorum ben, bebiş için açıklara güvenemiyorum suan da ama güvendiğiniz bir yer varsa acıkta alabilirsiniz ama nacizane fikrim normal market yogurdu yedirmeyinn🤗
Tubak Güvendiğim bir yerden açık sütten yapıyorum ben cam şişede günlük süt bulursan onunla da olur hazır verme taraftarı değilim ben 😊
Nurci Tubak hazır yoğurt bende vermek istemiyorum canım ama mesela annem güvendiği biryerden süt alıp yoğurt yaptı evde kendimiz için bunu oğluma verebilirmiyim diye merak ettim bir kısım ( özellikle görümcem ) günlük süt alıp probiyotik mayayla mayalıyor bizim yediğimizden vermiyor 🤷♀️
Tubak Probiyotik olanı hemen tüketmek gerekiyor çabuk bozuluyor bildiğim kadarıyla ama daha faydalı olduğunu da duydum tabi ama zaten kendin mayalıyorsan verebilirsin 🤗
Handecelik Cicegiburnundaanne ben 5 günde bir mayalıyorum küçük kavanozlara her gün birini açıyorum Doktor günlük mayala dedi ama uğraşılmaz onunla 3 günden sonra yararlı bakteri sayısı azalıyormuş