Elifnazinannesi Eşi Şereflikochisarda görev yapan arkadaşlarım biraz bahseder misiniz nasıl durumlar çevresi çocuk için okul kreş seçenekleri eksileri artıları ile anlatır mısınız rica etsem şimdiden teşekkürler 🙏🙏🥰🥰
baloglum_e Elifnazinannesi merhaba eşle alakalı değil ama benim doğup buyudugum yer Şereflikoçhisar yazınızı görünce sevindim bi an cok güzel sessiz sakin bir yer kreş ve okul olarak pek bilgim yok ama güvenilir çok fazla yer var
Ebruli101 Elifnazinannesi sakın ol canım eşim uzman çalışma saatlerini yazacaktım uzman olarak geliyorsa 😂
Elifnazinannesi baloglum_e hm sevindim canım internette pek bilgi olmuyor malûm bende merak ediyorum okul kreş çok önemli benim için birde sormak istediğim bişey daha var hastanesi nasıl doktorları vs iyimi ilgililer mi
baloglum_e Elifnazinannesi ozel hastane yok devlet hastanesindeki doktorlarda açıkçası çok ilgili değiller ben yazın oradaydım ailemin yanına gidiyorum oğlumu götürdüm çocuk doktoruna ama başından saviyor gibi sanki onu oraya zorla koymuşlar gibi tavırları vardı surekli değişiyor ama doktorlar belki iyisine denk gelirsiniz
Elifnazinannesi baloglum_e anladım canım öyle tabi iyisiyle karşılaşmakta var tabi her insan bir olmaz ama şaşırdım doğrusu bu şekilde olmasına
baloglum_e Elifnazinannesi diğer doktorlarda mesela bazen dahiliye doktoruna falan gittiğimizde çok ilgili oluyolar bidaha gittiğimizde doktor değişmiş oluyor ilgisiz oluyor yani umarım size iyisi denk gelir güzel bi yer ama seviyorum ben orayi🌺
Elifnazinannesi baloglum_e aynen canım muhakkak değişiklik olur inanırım valla kaç çeşit insan var bize de nasip olursa bizde sever miyiz bakalım kısmet canım sağol bilgilerin için hayırlı geceler ❤️
Elifnazinannesi Ebruli101 sakinim yanlış anladın dumduz sormuşsun çalışma saatleride önemli tabi eşim astsubay nasıl durumlar kaç senedir oradasiniz