Huzuruuum Selam 2 yasindaki cocuklarinizin boy ve kilosu nedir. Benim oğlum 6 aydır hiç bi şekilde kilo almiyo çok üzülüyorum
askbocusum_1 Huzuruuum benim oğlum 30 aylık iştahsız bir çocuk zaten.aylardir aynı kilo 12.3 ve 91 cm boy.napsam fayda etmedi bende akışına bıraktım artık.aksi takdirde çok yıprandım kafama takmaktan
Ccansuu Huzuruuum kızım 28 aylık aylardır aynı kilodaydı bir ayda aldı şimdi yine sabitlendi doktorumuz artık yılda 2 kilo alırlar ortalama dedi en son 13.2 kg 95 cmdi
Zeynepalya_ve_annesi Huzuruuum bugun 27 aylik olduk 12,300kg 90 cm boyu var boyu uzun gittigi icin kiloyu gostermiyor ama hem hareketli hemde kan degerleri iyi o yuzden kiloyi sorun etmiyorum oglum kiloluydu AMa kan degerleri hep düşüktü yani kilolu cocuk iyi degil
askbocusum_1 Huzuruuum Valla doktor vitamin şurubu verdi içmesi lazım dedi ama aslaaaaaa iciremiyoruz.aninda tükürüyor.cok şükür sağlığı iyi ama iştahsız yani
Ecemmclk5353 Huzuruuum inş iyi çıkar canım korkma bazen genetik veya kansızlık iştahsızlık olabiliyor
Huzuruuum Zeynepalya_ve_annesi evet tabi ki öyle ben kilolu olsun demiyorum zaten kilo alamaması çok canımı sıkıyor tahlil verdik bizde bakalım inşallah iyi gelir
snyck Huzuruuum irsi olabilir biz anne baba balık etliyiz kizimda ileriden gidiyor çok aşırı yemek seçer hayatını corba ve meyve ile geçiriyor diyebilirim ama kilosu hoşumuza gitmiyor söylemekten cekiniyorum cunku fazla neyseki 104 cm boyu da var buarada 31 aylık suan 2 yasindaykende boyu 95 cm di
Huzuruuum snyck baba uzun ve kalipli ama ben biraz minyonum sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil ama biz anneler herseyi takıyoruz malesef