birrtutamsevgi Kızlar bebeğim 8 günlük daha önce detaylıda hiç bir kalp rahatsızlığı çıkmadı. Fakat şuan tırnakları morarık 2 farklı doktor kalbini dinledi bi sorun görmediler ama tırnaklarının mor olması kalp rahatsızlığının sebebiymiş sizce ne yapmalıyım ?
ElSa2811 birrtutamsevgi bildiğim kadarıyla yenidoğan tüm bebeklerin tırnakları mor olmuyor muydu ya benim kızımında mor gibiydi büyüdükçe düzeldi
BKumsal birrtutamsevgi Kızımin da bebekken öyleydi. Hatta dedim acaba kalp sorunu mu var diye . Sonra kendiliğinden geçti. Siz yine Dr a sorun icinoz rahatlasın. Ne olursa olsun ihmale gelmez.
Metesmom Çocuk kardiyolojisine randevu alın, bir şey yoksa bile içiniz rahat eder. Belki dinlemeyle anlaşılabilecek bir sorun değildir.
birrtutamsevgi ElSa2811 ay Allah razı olsun benim ilk deneyimim de çevremde de yardımcı olacak kimse olmayınca lohusa halimle evham yaptım
birrtutamsevgi BKumsal 2 farklı çocuk doktoru gördü de bi sorun yok gayet sağlıklı dediler ama yinede insan korkuyor işte 😏
ElSa2811 birrtutamsevgi bende korkmuştum kalp rahatsızlığı falan mı var diye ama normal dedi annemler falan pek üstüne düşmedim
BKumsal birrtutamsevgi Öyle dedilerse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Benim kızımın mosmordu çok korkmuştum. Sizi anlıyorum bu yüzden.
birrtutamsevgi Haydinn el ve ayaklarda vardı ayakları geçti ellerde var şuan sadece evet tüm tırnaklarda
Haydinn birrtutamsevgi canım inşallah birşey yoktur ama tekrar farklı bi doktora gitmekte fayda var diye düşünüyorum