Mehmetmirza Kızlar 40 günlük bebeğim var elhamdülillah sütüm yetiyor artani da sağıp buzluğa atiyorum bir ara okumuştum hasta bebeklere gonderiliyormus nasıl oluyor bilgisi olan var mı ? Çok istiyorum o sütlerin birilerine faydası dokunmasını
Wanderlust Mehmetmirza hastaneler pandemiden once bebek yogun bakimda kullanilmak uzere aliyorlarmis ama artik almiyorlar diye biliyorum. Dusunceniz cok guzel umarim alan yer vardir postunuz ustte kalsin🌸
Duygu444 Mehmetmirza öyle birşey yapmayın dini açıdan iyi değil. Bilmediğiniz tanımadığınız kişilere süt vermeyi. Süt verdiğiniz kişilerle çocuğunuz süt kardeş oluyor yıllar sonra bilmeden evlenirlerse haram oluyor tehlikeli bir iş
BabyYoda Duygu444 Hasta bir bebeği anne sütünden mahrum bırakmayıp iyileşmesine yardımcı olmak haram olmamalı…süt kardeşi olmak için belirli kıstaslar var onlardan biri de emzirmek
Duygu444 BabyYoda burda tek bir kişiden bahsedilmiyor süt bankası gibi belirsiz çoğu kişilere verilmesinden bahsediliyor. Süt kardeş haram değil süt kardeşlerin evlenmesi haram