Hlyvk Arkadaslar 1 aylik bebegim var wee baby emzigimiz zor tutuyo nuk denedim onuda almadi timme tomme diye bir marka varmis emzik tutma garantiliymis kullanananiz varmi
Asiaa Hlyvk benimde denemediğim emzik kalmamıştı fakat damaklı emzikler hep midesini bulandırdı oioi diye vir marka var silikon emizk 0+ bir tek onu tuttu birde aventin ultra air
Mavi2725 Hlyvk doğduğu gece bibs verdik asla red yaşamadım bibsle aynı tip frigg diye bir marka var dönüşümlü kullanıyorum şuan,emzik biraz da hemen verilmesi gereken bir şey diye düşünüyorum emzik almıyor diyen annelerimiz genelde geç vermeyi denemiş oluyor
SEDANURRRR Hlyvk avent ultra air 👍🏻 Emzik verince öğüren kızım avent ultra airi verir vermez tuttu ağzından çıkarmıyor
Nislina Hlyvk avent emzik anne göğüs ucuna benzediği için tutuyor çoğu bebek bende her çeşit hemzik aldım en son bunu tuttu çok rahat ettim
Hlyvk Asiaa kiraz uclu emzik denedim almiyo diliyle itiyor napicagimi sasirdim yoksa surekli memede kalmak istiyor
Asiaa Hlyvk oioi markasının emziğine bi bak canım onun ucu yuvarlak ve küçük o yüzden kabul eder diye düşünüyorum benimkide öyleydi almadığım denemediğim emzik kalmamıştı en ucuzundan en pahalısına kadar
Hlyvk Mavi2725 bem damakli verdim aliyor ama pekte severek degil bibs cok duydum ama denenedim denemek istiyorum
Mavi2725 Hlyvk kauçuk uçlu olduğu için gayet yumuşak bence ben çok severek kullanıyorum bebişlere de çok yakıştırıyorum renkleri mükemmel
Hlyvk SEDANURRRR onun aynisi tomme tippe imis sanirim cok arada kaldim damakli verdim tutuyo ama goblu olursa
SEDANURRRR Hlyvk bende damaklı verince öyleydi isteyince tutuyordu ama avent ultra airi her verişimde tutuyo
Zzuullaaall Hlyvk benim bebeğimde 2 aylık ne denediysem tutmadı. ebebekte oioi markalı emzik var en son onu aldım tuttu deneyin isterseniz
Alyameltem Hlyvk benim kızım hiçbirini almıyodu chicco physiansoft doğru yazdıysam tabi. Onu tuttu kauçuk emzik deneyin bence hala onu emiyor wee baby almıyor 10 aylık olacak