Edaaaaawww Bebekleriniz nasıl bizim uykularımız çok bozuldu özellikle gece uykusu gündüz de uyurken çığlık çığlığa yatırıyom 😞
1bebek1annee Edaaaaawww 4 ay 21 günlük oğlum. Doğduğundan beri gündüz uykusu yok diyebilirim ancak sallarsam uyuyor gündüzleri ama şükür gece uykumuz güzel. O yüzden çok dert etmiyorum gündüz uykusunu.
Tubacnr0 Edaaaaawww 4 ay 13 günlük bi kac gün önce post açtım bende 4.ay atağı yoğun karşılıyor ayni bizimkide ağlıyor uykuya direniyor yarım saate Bi ağlayarak uyanıyor can sağlığı olsun ama 😊
Yasminn01 Edaaaaawww bizimki de 4 ay 18 günlük çok,Yoruldum,ınankı gündüzleri yarım saat uyuyor gece sürekli emmek istiyor dakika bası kalkıyor sabaha karşı aglıyarak uyanıyor ne zaman geçer bu,atak ya
1bebek1annee Deleted0979 bugünlerde uyku geçerken kendini sıkarak kasmayı öğrendi nedendir bilmiyorum ıkınır gibi kasılıyor🤦🏻♀️
Sagner 1bebek1annee aynı benimki de öyle bir şey yapıyor gazı yok bi sorunu yok ama öyle yapıyor uykuya geçişler uzadı
1bebek1annee Deleted0979 1 dk emse iyi kavga gürültü tutturuyorum diliyle ittiriyor. Zorlamıyorum artık ne zaman isterse🤷🏻♀️
Uzayiko Edaaaaawww 4 ay 23 günlüğüz 1 hafta 10 gündür acayip huysuz durduk yere mızmızlanıyor ağlıyor.aslında dişleri kaşınıyor eli sürekli ağzında.çeşit çeşit diş kaşıyıcı aldım hepsini ağzına sokmak istiyor yapamayınca ayrıca sinirleniyor.bugün artık havuç verdim eline (ek gıdaya başlamadık henüz) dişini kaşısın diye 10-15 dk kaşıdı sonra onuda bıraktı
bahardonmez Edaaaaawww bizde ayniyiz atak mi bilemiyorum herseye agliyor ama hep gece uyumaZdi ben hala geceleri uyutamiyorum napicam bilmiyorum da
1bebek1annee Deleted0979 uyku öncesi sonrası arası hiçbir şekilde 3 gündür emziremiyorum. Meme+mama gidiyorduk zaten ama artık hiç emmek istemiyor. Neyse karnı doysun da önemli olan o,canı sağ olsun🙄
hilalkbdy Edaaaaawww evet gerçekten bir ağlama bir ağlama sanırsın etinden et koparıyorum geceleri uyanıyor sürekli geçen gece 2.30 kalktı sabah 6 ya kadar uyanık kaldı şaşırdım uyarmıyorum da gündüzleri 15 dakika uyuyor ne yapıcam nasıl düzelince bilmiyorum