Kendimi o kadar suclu ve kotu hissediyorum ki anlatamam resmen omrumden omur gitti sabah saat 11.15 di bebegime mama hazirlayacaktim mama sandalyesine koydum zaten tam oturtmuyorum hafif yatar sekildeydi hep kemerini takarim ve esime de cok kizardim dikkat etsin diye hep uyarirdim nasil dalginligima geldi bilmiyorum sadece 10 saniye arkami dondum ve güm bas asagi yere hemen kaldirdim cok kotu agladi o aglayinca bende korkuyla daha cok agladim korktuda tabi haliyle ama 5 dk icinde sakinlesti hemen hastaneye goturdum rontgen tomografi ultrason akliniza ne geliyosa yaptilar bisey cikmadi dediler eve geldik sonra hastaneden tekrar aradilar yarin beyin cerrahina bi goturun diye kafam karisti zaten bir suru radyasyona maruz kaldi hic cektirmekde istemedim ama mecburduk kucuk oldugu icin😢😢 bulanti kusma gozlerde kayma vs hic bisey yok cok sukur ama doktor kucuk oldugu icin tomografinin tekrarlanmasini 36 saatin cok onemli oldugunu soyleyince yine beni bi telas sardi😢😢 cok korkuyorm icim o kadar kotu ki anlatamam size