YuliEla Kesintisiz uyuyan kızıma bi hal oldu tüm gce memede olmak istiyor asla birakmiyor bıraktığı an uyaniyor 1 haftadir zombi oldum. Atak haftasi galiba... programda yok bakamadım. Rezene versem uyku yaparmı? Bu ayda ne kadar verebilirim?
AryamH YuliEla dogdugundan beri kendim iciyorum kizima da 1 cay kasigi bazen 2 cay kasigi veriyorum. İnternette siz icin vermeyin yaziyor ama ben bi zararini gormedim
YuliEla AryamH 1 cay kaşığı donemini atlattık biz bence 6aylik olacak neredeyse faydasi olmaz okadarcik diye düşünüyorum. Kendim zaten iciyorum doğumdan beri. Acaba ne kadar verebilirim uykuya yardimci olmasi amaciyla diye sordum 😪😴
AryamH YuliEla bilemedm valla pek gaz problemi yasamadik bilen vardir yazarlar. Aynen size 1-2 cay kasigi yetmez
YuliEla deletedmom2200 Evet geliyor galiba. Ama o gelicek diye benim ruh sağlığım gitmek üzere 🙃😅 napsamda 1 gece uyusam bariiii 🙈
deletedmom2200 YuliEla 9,5 aydır uyumadım dersem abartmış olmam , en fazla 3 saat kesintisiz olmuştur heralde 😄 kıyas yapmıyorum ama olabiliyor böyle şeyler geçici merak etmeyin 😄😄😄
YuliEla deletedmom2200 ilk 2ay haric duzenliydi uykusu. Gece 11de uyur sabah uyanirdi. Bu hafta basladi bu. Disler mafetti bizi
YuliEla deletedmom2200 ilk 2ay haric duzenliydi uykusu. Gece 11de uyur sabah uyanirdi. Bu hafta basladi bu. Disler mafetti bizi