Redpepper Gündüz uykularımız böyle, 15 dk gözünü kaptıyor emzik ağzında emiyor sonra birden bi açıyor gözünü vücut kıpır kıpır. Bu neden böyle çıldırcam az kaldı napayım 😭
Fatmaaamasal Redpepper bizde 3 ayligiz bizimde gündüz 10 15 dakika suruyo uykular ama ben uyutmuyorm yorulunca zaten uyumak istiyo
Sedasmsk Redpepper ah evet bazen 20 dk bazen 30 uykumu alamıyorum oyle olunca sallarsam uyuyo yine 1 saat
Bedisayaz Bizde de durumlar aynı gündüz memede uyuduğu kadar yerine koyduğum an gözler açılıyor ki yavaşça elimi çekmeden koyuyorum bir süre tutuyorum pış pış pat pat ama yok uyanıyor hemen😩
Demirac19 Redpepper geçti 4-5 aylık ken felan biraz daha uzun uyudu, şimdi 11 aylık gündüz iki saat uyuyor şok oluyorum
Patasana_ Redpepper Ben bize özel bi durum sanmıştım aynı durumu yaşıyoduk 2 gündür uyutup bende yanına yatıyorum kokumla uyuyo biraz kalkınca yine uyanıyo
Demirac19 Redpepper inşallah canım merak etme hep böyle kalmıcak, ben ya memede uyuturum yada emzikle kucakta kendi kendine uyur
Prettywoman91 Redpepper tam dalınca indiriyorum bende o yüzden. Ama gündüz uykusu sıfır nerdeyse bizde de