Tospigim21 Gogus uclarim yara kahverengi kisimla ucunun birlestigi yer hafif acilmis emzirirken cok canim yaniyor boyle olupda bisey kullanip duzelten varmi yardim edin lutfen
Angel00 Tospigim21 lonshion gugus ucu kremi sürdüm biraz önce şimdi sizin postu gördüm sağ memin ucunu kesmiş damagıyla resmen kanadıgı bile oluyor yarık bildiğin memem bende istemiyorum ki o göğsümü emzireyim çok canım yanıyor
Traveler_Mom Tospigim21 Benim de olmuştu neler denedim geçmedi, en son gümüş kapaklardan aldım. Harika bir şey hemen etki etti. Tavsiye ederim
Angel00 Tospigim21 inşallah bir çözümü vardır cunkü her mememi verdikçe aynı oluyor ucu iyileşmiyor zor bir süreç umarım geçer 🙏
GamzeGoktas Tospigim21 bende varya memede oluşabilecek bütün yaralar oluştu desem az olur hele kıyafet değdikce kızım ağzına aldıkca canım gidiyordu, evde açık gezebilirseniz hemde öyle durun hava alsın
17112020 Merhem sürmelisin hametan ya da garmastan… lansinoh vs vs digerleri hafif kalir…bn de cok yasadim..bi sure göğüs ucu silikon koruyucu kullanirsan memeye direkt temas etmemis olur…cok gecmis olsun