sosyeticmavis Köpeğimin bu sabah burnu akmaya hapşırmaya başladı nezle oldu sanırım. Veterinere ulaşamıyorum şu anda kendim ne yapabilirim iyileşmesi için? köpek besleyen anneler yardım lütfennn
zirkka sosyeticmavis Benim oğlum (köpeğim) hastalandığında veterinerimiz imuneks ş şurup vermişti bağışıklığı güçlendiryo cinsi ne
Wolverine sosyeticmavis Bol bol su içmesi lazim, mama su kaplarini da dezenfekte edin sürekli. Veteriner antibiyotik veya şurup yazar zaten ulastiginizda, ulaşamazsınız başka bir veterinere götürün çok geçmiş olsun ♥️
Lalin sosyeticmavis nezle olabilir, ciğerlerinde enfeksiyon, alerji olabilir. Veterinerinize götürüp röntgen çektirin ona göre tedaviye başlar zaten hekiminiz. Geçmiş olsun.
sosyeticmavis Lalin Çok teşekkürler dün o yağmur ve rüzgara dışarda yakalandık üşüttü nezle oldu çok yüksek ihtimal
oykusu93 sosyeticmavis İmuneks ş şurup verebilirsin ben sokakta baktığım hayvanlarada kendi kedime de nezle olduklarında bu şuruptan veriyorum hızlı iyileşmelerini sağlıyo vücut direncini arttırıyo
oykusu93 sosyeticmavis suyuna koyuyorum 1 cc ama eczacıya yada ulaştığın zaman veterinere sorup emin ol kilosuna göre değişebilir