Seda0651 Galiba bebeğim kolik. Ağlama sini durduramıyor um . Siz neler yaptınız iyi geldi dediğiniz neler var . Damla da kullanıyoruz
Mucizemm344 Seda0651 canım benim bebeğim de kolik ilk zamanlar elektrik süpürge sesi ile sakinliyordu şimdi hiç birşey ile sakinlemiyor
Mlkhrn Seda0651 beyaz gürültü, kulağına şşşşş, sabsimplex gaz damlası. En çok da beyaz gürültü açınca susar dinlerdi
Canss3535 Seda0651 youtubw de kolik bebek muziklerı yazınca üstte çıkan onu acıyorum birde evin içinde yüzü dışarı tarafa doğru olacak şekilde gezdiriyorm Bi süre sonra uykuya dalıyorum kucakta oyle
Nejlavrl Seda0651 bizim kullanmadığımız probiyotik ve gaz damlasi kalmadi hicbiri ise yaramadi 5 ay bitti hala gazli sabah nbl probiyotik aksam biogaia kullaniyordum gun icinde gaz damlasi samp simple kullandım ise yaramadi alle viando gaz damlasi kullandim olmafi en son vazgectim gaz damlalarini kestim ise yaramiyor bari cocuguma vermeyeyim dedim supurge sesi su sesi saç fönü sesi herseyi açıyordum cok süpürge sesi ile uyuttum ne kullanirsan kullan bence kendi istedigi zaman geciyor
Alygkc Nurse harveys şurup ben mama veriyordum mamasına bir çay kaşığı koyuyordum emiyorsa direkt ağzına verin günde üç dört kez bir çay kaşığı gerçekten en etkilisi o biz hepsini kullandık hiçbiri fayda etmedi. Bir de zaman…. Zamanı gelince bitiyor
Fulyadoga1 Reflü yatağında yüzüstü yatırmak ve acı elma yağı ile günde 3-4 kez masaj . 4 aylık olmak üzere azaldı çok şükür
Eylulbebek1 Benim de bebeğim kolik 3 aylık olmak üzere hala şiddetle devam ediyor gündüzleri hiç ama hiç durmuyor hep ağlıyor her şeyi yapıyorum ama hepsi kısa sürelik bir an önce bitsin istiyorum oda bende çok yorulduk
Zuzuuu Seda0651 Her şeyi yapmış biri olarak söylüyorum tek ilacı zaman banada söylerlerdi çok kızardım ama gerçekten tek ilacı zaman birde arabada uyuyorlar genelde gezerek