Hercai88 Ruvi d vitamini 1 yaşına kadar verilmeli bebeklere kemik gelişimi için önemli. İhmal etmeyin bir zararı olmaz
yamacinannesii Ruvi sağlık ocağının verdiği iyi değil dedi doktorum bana. Multitabs kullanıyorum ben.
PnrTurK Senem1790 15 günden sonra yani bebek 15 günlük olacak öyle başlayacaksın cnm banada aynısını dedi
Ruvi Senem1790 evet 15 günlükken ikinci topuk kanı alımı için gittik vitamini verdiler ama çoğu kişi devletin verdiğini kullanma diyo kararsız kaldım
ymn Ruvi sağlık ocağının verdiğini kullanmadık biz canım.kendi drumuz önerdi onu kullandık.çoğu kişi sağlık ocağınınkini kullanmıyor haberin olsun 🌸
Mom06 Seyma92 1 puf dediğiniz sprey şeklindemi fiyat nedir bende bayram telaşı d3ü kaybettm 😂😂 yatılı kaldık soruyorum yok diyolar anlamadım mamayamı karıstırıyosun nasıl veriyosun
AselZeynep Bana da 15 gün diye bir şey söylenmedi ilk 2 ay sağlık ocağının verdiğini kullandım sonra onun tarihi doldu sağlık ocağında da yeni yoktu eczaneden wellcare aldım onu kullanıyorum kemik ve tırnak gelişimi için önemliymiş
Tazeanne19 Ruvi bende saglık ocagının verdiğini kullanmadım doktorumuz baska bi damla verdi saglık ocagının verdiği damlanın içinde biley var önermiyoruz dedi de ne var dedi hatırlamıyorum kızım 3 aylık hala kullanıyorum gunde 3 damla
Senem1790 Ruvi instagramda bi yazi okumustum d vitaminin onemli oldugu icin de simdi baktim bulamadim zararli bisey olsa doktorlar vermez zatn bn kullaniyorum blki kullanmazsaniz daha buyuk seyler cikabilir ortaya