talula İşte bu adi pislik haysiyetsiz insan müsveddesi sinirden elim ayağım titriyor yarabbi. !!!! 3,5 aylık bebeğim var bakıp sarılıp ağlıyorum nasıl böyle bir şey olabilir.. bu adinin akrabası falan yok mu tanıyan yok mu biri ses versin !!!!
Edalikuzusu talula şerefsiz birde çok iyi baba seviyormuş gibi fotoğraf çekmiş İnşallah gebertirler bunu birileri
Kadriyeyuksel Tr6615 adam bebeğini doğdu günden beri dövüyormuş anne fark etmiş ama delil olmadan şikayetçi olma serbest bırakılır demişler kadına. Kadında mecbur içeri telefonunu koymuş videoya çekmiş adam 3 aylık bebeğinin kafasına tam 11 kere yumruk atıyor ve bebek beyin travması geçiriyor anne odaya geliyor şerefesiz evden çıkıyor kadın telefonu alıp videoyu açıyor ve anında şikayetçi oluyor. Şerefsiz tutuklanmış bebek yoğun bakımda. İnşallah içerde işkence yapa yapa gebertirler.
Annesivekizi Wolverine tokatla mı? Ulan Tokat’ın da bi sınırı vardır öldürecek gibi vuruyor ayı. Yemin ederim en nefret ettiğim insana o hırsla vuramam
alvisinannesi talula bu nasıl bi baba Allah belanı versin izlemedim izleyemem de Allahım içim gitti yA birde video mu çekmiş adi rezil😭😭😭😭 el kadar bebek yA Allahım ne oluyor bu insanlara ya biri tecavüz eder biri döver biri yemek yemedi diye yumruk atar öldürür. Aklım almıyor bunlar nasıl insan elleri kırılsın adi pislik 🤬🤬
MinikPrensesannesii Edalikuzusu yaşatmazlar bunu içeride piç evladı ağzımı bozdum tövbe estağfurullah
Cherryblossom Ozellikle lohusa arkasaslar izlemesin bence zaten hassas psikolojideler. Allah bunun belasını versin zaten dicek soz yok
7412002 talula köpek ellerin kırılsın rabbim seni evlada hasret etseydi keşke izledigimden beri kendime gelemiyorum cildiricam nerde bu ülkede adalet nerde ya kadına susuyoruz kıza susuyoruz çocuğa susuyoruz bebeğe susuyoruz yeter ya nefret ettim insanlardan
ZeynebinAnnesi55 Bende yeni gördüm elim ayağım titredi resmen bu nasıl caniliktir 3 aylık bebeğini çok fena dövüyor
Ruveydaa98 talula Allahım böylelerini anne baba yapma yarabbim. Videoyu izledim çok kötüyüm izlemez olaydım 1.5 yaşında kızım var 8 aylık hamileyim elim ayağım titriyor ben onların saçının teline bile kıyamam. Yavrum nasıl çığlık çığlığa ağlıyorr ya