behrem bebeği gece uykusuna yatırmadan önce anason verenlere bir şey sormak istiyorum; bebeğiniz kaç saat uyuyor kesintisiz meme emmeden?
KuzeyiinAnnesii behrem oğlumun uykusu bi ara berbattı 2 gün denedim oğlum iyice canavar oldu enerji patlaması yaşadı çocuk çokda taraftar değilim aslında ama zorda kalınca deneniyor ne yazikki bizde uyku yapmamışdı
Zemzemss behrem kaç aylık bebeğe ne kadar veriliyor acaba benim kızım 50 günlük sabaha kadar ayaktayım hep hiç uyumaz
behrem KuzeyiinAnnesii yapmadığım şey kalmadı, düpdüzenli uykusu son zamanlarda iyice kötüleşti. gece 2 kere uyanan bebek 7-8 kere kalkmaya başladı; canıma tak etti artık hiç vermek istemiyordum ama bir de bunu denemek istiyorum :(
Sirvanaydinerr behrem yani benim oğlumda sürekli uyanıyo emmek için ama ben hiç böyle bişey düşünmedim sencede küçücük çocuğa anason vermek iyi bişeymi? Bi de uyusun diye veriyosunuz ne bileyim tuhafıma gitti yani
behrem Zemzemss 50 günlükse bir şey diyemem benim bebeğim 6 aylık, o kadar küçükken 1 çay kaşığı rezene veriyordu annem sadece o da ara sıra