Guldan_ Ben o aylarda mevsim sebzelerinden pütürlü püre şeklinde veriyordum. İçerisine de bir miktar kıyma koyuyordum her gün mutlaka. Örnek olarak brokoliyi havuçla haşlayıp çatalla ezip içerisine suda hasladiginiz kıymayı da katip verebilirsiniz. Biraz da zeytinyağı ekleyin. Tercihen öğlen menüsü olarak. Akşam daha hafif bişey(yoğurtlu çorba vs verilebilir) Ya da kendi eliyle de yiyebilir önüne brokoli parçaları koyun, bir de köfteleri minik doğrayıp önüne koyun. Oynayarak yesin 😊 aynı şekilde buharda pişmiş karnabahar verilebilir yine kıyma ile karıştırarak. Ya da önüne koyulabilir.(Fırında karnabahar mucver de verilebilir eliyle yer hem) Kıymalı pırasa verebilirsiniz. Hafif ezip pütürlü bırakarak(kızım bayılıyordu pirasaya) Kereviz yemeği verilebilir yine buharda pişirip içerisine biraz kiyma da katılarak verilebilir. Çok da faydali.Haaa bi de balkabağı verin buharda haşlayıp ya da çorbası yapılabilir. Balkabağı çok sever bebekler. Yanına biraz yoğurt. Mis gibi olur. Yani kısaca mevsim sebzelerini kafanıza göre karıştırıp verin. Aklıma gelenleri yazdım sizin icin. Yani seçenekler bayağı fazla 😊