Asilgonca Bebeklerinizin dişlerini ne zaman fırçalamaya başladınız? Bir marka varmış yutulsa bile zararı yokmuş. Alıp alıştırsam mı diyorum sizlerin fikri nedir 😍
Akinbebek Asilgonca 6 aylıkken parmak fırcayla macunsuz fırcalıyodum . Şimdi yutulabilen diş macunuyla normal diş fırcasıyla fırcalıyorumm :) sizin bebeğiniz kaç aylık
Akinbebek Asilgonca maşallah bizde 1 buçuk yaşındayız zamanı gelmiş artık zaten o diş macunlarını çok az sıkıyosunuz agzında kalıntı falan kalmıyo üstüne bir de su tamamdr :) Minik de olsalar diş bakımı kalıcı dişleri için önemli aksatmamak lazım
Noname21 Asilgonca yani bilmiyorum ben ağzımda duş macunu kalıntısı kalınca çok rahatsız oluyorum o yuzden kizima da vermedim ama tükürmeyi öğretmeye çalışıyorum öğrenirse o macunlardan alacagim
Mommy_Bird https://ty.gl/svjmk5yxbo Bende bunu alıp denemek istiyorum fırçasını aldım aynı markanın korucusu da var
Akinbebek Mommy_Bird eveet baya heyecanlanıyo diş fırçalayacagımız için . Zaten doğal içerikli miktarını da az kullanırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız