Hazal8 Az önce karşıma çıktı tüylerim diken diken oldu ya sen nasıl bir babasın Allah belanı versin daha ufacık bebeğin boğazını sıkıp vuruyorsun çocuk Beyin kanaması geçirmis daha 3 aylık ya keşke herkes doğurmasa yasaklansa sadece bakabilene iyi anne baba olabileceklere çocuk yapma hakkı verilse
Balkupum2505 Hazal8 rabbim böyle vicdansizlara evlat vermesin nası kıyabildin ya 😢 allah belasini versin
Mom4565 Hazal8 devlet simdi onu icerde besler 😡😡 Allah kahretsin ya kahretsin nereye gidiyor bu insanlarin hali neler oluyor
1anne1bebek_ Hazal8 allahım yandı yüreğim izleyemedim… 😔😔😔 Onu videoya alan adi şerefsiz her kimse onuda cezalandırmak lazım.. O bebeğe uzanan eli kırarım kırar!!!! Bu pislikler icin hapishane kurtulus. İsterdim ki tüm kemikleri kırılıncaya kadar meydan dayağı yesin sonra o cana vuran elleri kesilsin ibret olsun diye paramparçayım suan gözyaşım dinliyo gördügümden beri
Semaab Merak ettim baktım balım dönüyor ellerim ayağım titriyor. Telefondan uzanıp bebeği alıp o adamı boğmak istedimmmmm
BalkizimBaloglum2 Bu aralar cok artti bu haberler yemiyor diye öldürenmi ararsın,mamasina karinca zehiri atip öldürenimi,gecende 3 aylik bebeği dövüp öldürmüştü bi şerefsiz ne oluyo ben anlamiyorum aziyo bu insanlar git gide
ilkbahar Hazal8 ay haberi görmedim ama belki adam madde de kullanıyodur 😰 Gaziantepte su gibi madde satılan yerler var😱 yoksunluğun etkisiyle yapmış olabilir yoksa o kadar vicdansızlık olur mu bilemedim, 😰
Eslemin_Annesiii Hazal8 o gerizekali salak karıda duymuyor mu hiç sesleri kayıt alacağına gelse baksana cocuuguna hiç bisey olmamış gibi kaydı kapatıyor bide rahat kari kasıt li yapmış bunlar bunu
Luna_woman Eslemin_Annesiii Artık mağlesef kayıt kanıt gerekiyor beyanlar esas alınmıyor.Kadın şüphelendi belkide kayıt açtı gitti ne olduğunu bilemeyiz. Ama adam bunu yaparken HAZ alıyor. Belli ki oda ailesinde yaşamış
zumrabal Eslemin_Annesiii annesi daha öncede böyle bişey olduğu için şüphelenip gizlice kayıt almış bence iyi de yapmış yazık gene iyi akıllılik etmiş de böyle bişey yapmış
kubraya Eslemin_Annesiii bence kadın adamdan şüphelendiği için kamera yerleştirmiş. Kadın içeri girince adam susturmaya çalışıyor pışpışlıyor sakince. Zaten kadın videoyu verip şikayetçi olmasa kim nerden bilecekti bu şiddeti. Allah belasını versin inşallah. İçerde ona da beyin kanaması geçirene kadar vururlar.
Hazal8 Eslemin_Annesiii kesinlikle annelerle babaların Sabrı bir değil madem çok ağlıyor al bebeği elinden birde videoya çekmiş sesleri duymamazlıktan gelmiş sinir oldum
Ekim-4 Hazal8 ben izleyemem okumadım da anne nerde baba bunu yaparken? Kızgın yağ döker öldürürdüm ben olsam
Luna_woman Hazal8 Anne şüphelendi sanırım.Videoya almış.Kadın içeri girince normal pışpışlıyor gibi! benim de bebeğim 4 aylık sanki ona yapıldı İnşallah içeri atarlar da bir güzel öperler onu orda🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
SB_ Hazal8 tüylerim diken diken oldu yavrum sesi kesildi resmen Pislik annesine içeri koşup gidip elinden almiyorda hersey olduktan sonra gelip alıp bide videoyu kapatıyor 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Şerefsiz Yüce rabbim ona 10 katını yaşatsın
Siboli Keşke görmeseydim ya videoyu izleyince beynime bişey saplandı bana vursa öyle ben ölürüm oyuncak bebek sandım elindeki allahım dilerim ki bu adam bu dünyada da öteki dünyadada iki yakası bir araya gelmez kafayı yicem artık nasıl bi dünyada yaşıyoruz yemin ederim insanlardan tiksindim artık
Leyladar Eğer bunun gibi ve tecavüzcü sapkinlar gibi soysuzlara idam gelmezse bunlar dhaa çok artar.bunun gibiler ölümün en acı halini hakediyor nettt.hepsi de ufak cezalarla kurtulacağını bildiği için çok rahat etrafta geziniyo.Allah hepsine ölümün en acı ve zor hâlini yaşatsın inşallahh.kahrolsun hepsi,