Ysmnltn Kizimin köpek disleri çıkmadan azı disleri cikti doktora götüreceğim ama başına gelen var mı? Üstten 4 alttan 3 disi cikti köpek disleri çıkmadı ama azı disleri çıkıyor
Zzeyynepp Ysmnltn Merhaba, benim kızımın da önce azıları çıktı hem diş doktoruna hem çoçuk doktoruna sorduk hiç bir problem olmaz dediler. Her çocuk farklı malum diş çıkartmanın da farklı olduğu ve bir sıralaması olmadığını söylediler.
Mircet Ysmnltn köpek dişlerinden önce birinci azılar çıkar zaten sırası böyle 😂 kız yaz google bak istersen
cankizim1 Ysmnltn kızım 21 aylık alttan 2 tane üstten 2 tane azı dişi çıktı daha yeni alt köpek dişi kabardı sadece sırayla gitmiyorr ztaen internette çıkacagi aralıktaki aylar yazıyor, doktorluk bir durum yok yani canim :)
Ysmnltn Sagolun içim rahatladı internetten baktım ama down sendromu otizm falan diye yazılmış çok korktum randevu aldım ama gidene kadar rahat bakayım dedim bakmaz olaydım kuşku dustu içime
Mircet Ysmnltn hayır yanlış bakmışsınız 1.azı üst damak 13-19 ay 2.azı üst damak 25-33 ay 1.azı alt damak 14-18 ay azı alt damak 23-31 ay Alt damak köpek dişleri 17-23 ay Üst damak köpek dişleri 16-22 ay