Deletedmom_13 merhaba geçmiş olsun. Benim oğlumda sağ kulaktan geçememişti. 2 aylıkken doktorumuz tekrar getirin demişti. Biz tekrar gittik yaptırmak için. Tabi uyutmasi çok zordu. O kabloları baglarken hemen uyanmıştı. Orda yapan doktorda dediki, kendi doktorunuzla konusun uyku ilaci verip öyle yapalım demişti. Neyse ben tekrar kendi doktorumuzun yanına çıktım durumu anlattım oda tamam dedi ben hemen sızı yonlendireyim düşük dozlu uyku ilaci yapalım öyle yaptırın testinizi dedi. Ve hemşireler küçük şırınga gibi bişeyle icirdiler ilaçı. Ilaci içtikten 10 dakika sonra uyudu ve teste girdik. Toplam yarim saat falan uyudu. Test bitti çocuğum uyandı. Eğer 5 dakika daha uzasaydi test çocuğum yine uyanmış olacaktı ve test geçersiz olacaktı. Çok şükür test boyunca uyanmadı. Isterseniz sizde bi doktorunuza bunu sorun. Belki size de öyle birşey uygulayabilirler. Ben hatta sordum sağlığı acisindan bi zararı varmı bu uyku ilacının dedim. Sonuçta 2 aylk bebek. Doktorda dediki hayır biz zaten düşük dozlu birşey uyguluycaz herhangi bi zararı yok içinizi ferah tutun demişti. Sizde bir araştırın bunu