Tugba2147 Merhaba 🌼 Bebeğim 3 aylık ve sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Benimle aynı durumda yaptıran oldu mu Neler yapmam gerekiyor çok eziyet ediyorlar mi
MyEternalLoveNoyann Tugba2147 2ay 11gunluk 10gun oluyor sünnet ettireli hiç sıkıntı yaşamadık ilk gün sadece çişini yaparken biraz ağladı o kadar onun dışında hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür hemen iyileşiyor ne kadar erken o kadar iyi bence.
Smy16 Tugba2147 2 bucuk aylıktı geçen hafta yaptırdım, o kadar kolaydıki, anestezinin etkisi geçtikten sonra 5 saat zorlu geçti sadece agladı sızlandı ama olacak o kadarda gecesine hiç agrısı olmadı ertesi günü gayet iyiydi bence hiç beklemeden yaptırın
AnneOlmakCokGuzel Tugba2147 bence kesinlikle yaptır canım ileri de hiç dokundurmaz şu an yaptırırsan rahat edersin büyük oğlumu 6 aylıkken. Küçük oğlumu 2 bucuk aylıkken yaptırdım iyi ki de yaptırmışm çok çabuk iyileşti
Nrgs Tugba2147 3,5 aylıkken yaptırdım bütün aile büyükleri hep bir ağızdan saçmalama küçücük çocuk sünnet mi ettirilir nasıl kıyacaksın diye vicdan yaptırıp vazgeçirmeye çalışmışlardı ama şimdi yine aynı aile büyükleri iyiki küçükken yaptırmışız sünneti şimdi zor olurdu diyorlar 😂
Tugba2147 MyEternalLoveNoyann benim bebeğimin adida Barlas 🥰 bişey daha sormak istiyorum bezinin içine karton bardak gibi bişey kapadiniz mi
MyEternalLoveNoyann Tugba2147 Yaa adaslar ne güzel🤗 hayır hicbisey koymadık sadece bitane kremi vardı sabah ve akşamları pipisine denk gelecek şekilde o kremi sürdüm o kadar
Mzyyn27 Tugba2147 oğlumu tam üç aylık olduğu gün yaptırdık. Ve normal hayatımıza devam ettik. Küçük olduğu için narkoz da vermediler. Uyuşturucu krem sürdüler sadece. İlk gün ve ertesi günü biraz mızmızlandı o kadar. Ne karton bardak kullandık ne başka bir krem kendi kendine hiç bir şey yapmadan iyileşti çabucak Allah’ın izniyle. Şimdi 4 aylık oldu üzerinden bir ay geçti ve iyi ki diyorum. Ne olduğunu anlamadık bile şükür.