cutecute1 Herkese merhaba bebeğim üç ay on günlük bizimle beraber yatıyor şu an beşikte ama biz odasını ayırmayı düşünüyoruz siz bunu ne kadarlıkken yaptınız
MyEternalLoveNoyann cutecute1 2ay 11gunluk bebeğim 1hafta oldu odasını ayirali telsiz aldım büyük rahatlık oldu kuccukken ayırmak bana göre daha mantıklı büyüdükçe aklı badina geldikçe zor olur hiç zorluk çekmedim şimdi ilk günden rahat rahat yattı odasinda
Annekizz cutecute1 Yatak odamda beşik var beşiğinde yatıyor. Memeyi kesmeden odasını ayırmayı düşünmüyorum 2 yaş falan yani..
Milena11 cutecute1 4 aylık şuan öğlen uykuları odasında gecede çoğu gün odasında yatıyor ama tam anlamıyla ayıramadım gece kalkıyor çünkü çok üşeniyorum git gel😅
Aalime Dogdugu gunden beeri odasinda yatiyor alistirmak istemedim zaten ilk zamanlar ben onun odada yattim
escmrk Aalime 1 aylıktı odasını ayırdım bende yanında yattım 2.ayından sonrada yalnız bıraktım telsiz kullanıyorum
Aalime escmrk bende aynen oyle yapiyiyorum kamera kullaniyorum hareket seste bildirim geliyor ben uyurken
escmrk Aalime çocuk içinde daha iyi bence böylesi minimum uyarana maruz kalıyo daha rahat uyuyo uykusunu alınca da daha mutlu huzurlu oluyo
yazinannesi21 Benimde bebeğim 3,5 aylık. yatağımızın ayak ucunda beşiği, ama her kıpırtısında uyanıyoruz aynı şekilde kızımda bizim yatakta dönme sesimize uyanıyor. Ben de odasına geçirmek istiyorum ama gece de çok sık uyanıyor nasıl olacak bilmiyorum
Funda80 cutecute1 memeden kesmeden ayıramam sanırım. 5 aylığız geceleri uyanıyor elimi uzatıp beşiğini sallıyorum daha