ahmt Trendyoldan oğluma çanta aldım paketini falan çöpe attım çantanın baskıları ters sonradan fark ettim geri iade edilir mi
ahmt ahmt yok çantaya özel değil normal ürün gönderildiğini koyulan poşet varya isim falan yazıyor hani işte o
ahmt Fer4hh trendyok iadeye girdim sipariş no ad soyad iade nedeni kağıda yazın gönderin diyorda hava çok soğuk iki çocukla boşuna gitmiyim dedim
Mrymalya ahmt çantayı güzel Bi poşete koyup paketleyip zarar görmicek şekilde iade kodunu da üzerine yapıştırmanız yeterli iade edebilrsiniz
Patilimom ahmt şöyle üstünde adresin vs yazdığı kargo poşetinin içinde çantanın ayrıca olduğu bir poşet varmıydı çantaya özel. Eğer yoksa koyun poşete onlar da kargo poşetine koyup yollar zaten. Ayıplı ürün diye iade edersiniz
Mommysharkdoodoodoodoo Aldığınız ürünü faturası ile birlikte bir pakete koyun getiren kargoyla iade edin
gocebebirbayan ahmt e postanıza fatura gönderiliyor aldığınız ürünün. Faturayı attıysanız bile ordan çıkartıp iade yapabilirsiniz
Mommysharkdoodoodoodoo ahmt o zaman elektronik postayı yazıcıdan çıkarttırın faturasız almazlar canım