Aryemus_3 Günaydın kızlar bebegim geceden öksürük ateş şimdi de burun akıntısı başladı sarımsaklı yağı duymuştum yaptım yapan varmi günde kaç defa sürüyorsunuz sonrası yıkıyor musunuz bide başka neler yapabilirim 20 aylik oğlum
susunbebekuyuyo Aryemus_3 sabah akşam yaptım sadece yağı süreceksiniz sarımsakları gelmesin gerçekten çok sifalı ben etkisini gördüm kızım 3 günde iyileşti
endoplazmikretikulumiste Aryemus_3 sarımsağı ezip meyve püresi ile verin burnu tıkanırsa yakasına coldmix damlatın odasına soğana karanfil birkaç adet sağlayıp koyun
Dedimolabilir Aryemus_3 ben de duyup yaptim burda kizim bronşit olmustu kiz kardesimde balgam vardi ikisine de yaptim uyurken sabaha iyi kalkmisti ama bazi cocuklarda ise yaramamis diye okumustum burda .
Blt-aslmom susunbebekuyuyo Kizim 11 aylık ve sadece burun akıntısı var yağ sarmısak kurunu yapsam etki eder mi acaba
Aryemus_3 endoplazmikretikulumiste diğer ikisini biliyorum da coldmix bilmiyorum doğal burun açıcı damla mi
semaahmet Aryemus_3 süzme cnm bı kavanoza yap içine sarımsak zeytinyağı ve varsa çörekotu yağı köy bı saat beklesin dolapta sonra ayaka altina sur
susunbebekuyuyo Blt-aslmom yani ben 1,5 aylık bebeğime bile yaptım öksürük için iyi gelmişti şimdi 25 aylık kızımın burnu akıyor onada yapacağım bugün
syaby Aryemus_3 ben bi kere yaptım 3.5 aylığız 1 haftadır sürekli genzini temizliyordum dedim bi deneyeyim bi kerede geçti valla
susunbebekuyuyo Blt-aslmom sabah uyandığında ve akşam yatarken ama sarımsakları gelmesin sadece yağ çok geçmiş olsun
semaahmet Aryemus_3 Rica ederim kuzum bide tereyagda pekmez azcik kaynat ilisin ver oda fayda öksürüğü hemen kesiyo