Flower098 Merhaba daha 6 günlük anneyim, sütüm en az 7 cc geliyor ce rengi de sarımsı. Ne zaman beyaza dönecek ve yogunluk artacak? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
momandad_16 Flower098 bi kaç güne döner sarı sütü sağıp sakın atayım deme bebeğine içir bebeğin için en faydalı süt o sarı süt bol bol emzir sütünde çoğalıcaktır böylelikle bol bol su iç
Derya-Anne Flower098 vücudun bebeğinin ihtiyacı kadar süt üretimi yapıyo canım makineyle sağım yapıp bakmışsın sanırım hicbir makine bebegin çektiği kadar süt çıkartmaz bebeğin emdikçe sütün artacak bol bol emzir sütünün artması için bol bol su iç ve bulduğun her fırsatta bebeğin uyudukça sende yat yanına uyu dinlenmen çok önemli benim oğlum 4 aylık hala bazen sütüm sarı geliyo sarı gelmesi kötü bisey değil bebeğin için daha iyi. Bol bol ve bebeğin her istediğinde emzir ben hala öyle yapıyorum hiç saat aralığı yapmadım oğlum ne zaman istediyse o zaman emzirdim hala dahada öyle yapıyorum bol bol sütün olsun inşaallah 🥰🥰🥰
Derya-Anne Flower098 bebegin emdikçe artacak canım sen bol bol ve sık sık emzirmeye bak bol emzirmeli bol sütlü günleriniz olsun inşaallah 🥰🥰🥰