Emineg35 Saat 10 da uyudu. 02.30 da beslenmek için uyandı. Sonra geri daldı. Ama gel gör ki 04.00’ten bu saate 15-20 dk da bir uyandı. Omzuma gelince dalıp uyuyor. Ne olacak böyle
Chocoletebitter Emineg35 valla gündüz neyse de bir şekilde geçiyor, ama gece zor ya Allah yardımcın olsun 🌸
Nuraydmr Emineg35 saat 1 de anca uyudu ve 4 den sonra aynı şekilde yarım saatte uyanıp ağlıyo 🤦♀️uykusuzluktan başım ağrıyor artık 😢
Dsedaa Emineg35 bizimki 4 te uyandı 20 dk yı geç uyumaya niyeti yoktu Bi saat yatağında oynadı uyudu 6 da geri uyandı ve daha yeni uyudu 🙄
Emineg35 use_use ah keşke eşim işe gitti bende çıkacağım birazdan. Yatakta ağlayacaktım uyumak istiyorum diye
Aleycsr Emineg35 benim bebeğimde 12 de gece uykusuna yatıyor 3 te beslenmeye kalkıyor uyuyor sabah 5 te kalkıyor uykuya geri dönemiyor 7 de pes edip uyuyor bu gün gece 11 de banyo ve masaj yaptm 4de kadar uyudu emdi hala uyanmadı sizde bir deneyin isterseniz🥰🥰
Emineg35 Aleycsr aynısını yaptım bende 2.30 a kadar uyudu içti tekrar daldı. Ama 4 e kadar sürdü uyuması 😅 şimdi annemle evdeler onlar uyuyacak ben işe gidiyorum 🥲