Birprensannesi12 Oğluma uyku arkadaşı almak istiyorum yalnız ben onunla uyusun diye Alacam o oynamak isterse uyumazsa n’olacak nasıl bir yöntem uygulayabilirim.
Minigimm16 Birprensannesi12 bekleyeyim bende☺️bide nasıl bı arkadaş olmalı yani her tür oluyomu neye dikkat etmemiz gerek
aaayazgc O oyuncağı gunduz oynasın diye vermiceksiniz hiç yoksa oyuncak olarak görür hatta beşiğin içinden cikmicak sadece uyku vakitleri görmeli
Birprensannesi12 aaayazgc aaa önemli bı not teşekkürler 💙ama uyuyacagi zaman uykusunu kaçırmaz mi oyuncak oynamak isterse ya
Birprensannesi12 Minigimm16 bildiğim kadarıyla istediğin oyuncak oluyor yumuşak türde hatta kokünü seviyorsa yazma falan da olur (tabi uyuyunca alırsın yazmayı yada kokunun sindigi şeyi)
Birprensannesi12 Minigimm16 https://ty.gl/9xbsu2jpxj canım bak ben bunu sipariş ettim fikir olsun sanada
Minigimm16 Birprensannesi12 yaaa çok şeker hemen ekliyorum dün annemin arkadaşı aradı kızını görmeye gelmek istiyorum heves ettim ona amigurami den oyuncak yaptım dedi bakayım bu tarz bsey de onu kullanirim yoksa fiyatida çok güzel hemen sipariş vereyim çok saolun
Birprensannesi12 Minigimm16 rica ederim canım.En uygununu bulmak zorundaydım çünkü herşey çok pahallandi🙈😅