Zeynep49 1 ay 7 günlük ikiz erkek bebeklerim var kalça ultrasonu cekilmelimidir bütün bebeklerinki cekiliyormu sizler nerde cektirdiniz
curly_mom Zeynep49 biz 1.5 aylıktı sanırım çekildiğinde, evet her bebeğin kalça ultrasonu çekiliyor kalça çıkıklığı var mı diye.. Biz takipli doktorun yönlendirmesiyle o özel hastanede çektirdik..
Evintoprak Zeynep49 cocuk doktoru bakti sonra ultrason için gun verdiler 1 hafta sonra gotrduk hemen sonucu verdiler tekrar cocuk doktoruna gosterdik bi problem cikmadi şükür
Zeynep49 Kahvedelisi devlet hastanesine once çocuk doktoruna randevu alip gösterip sonra tekrardan ultrason için gün mü alınıyor
Mom44454 Zeynep49 canım zor ama gerekli bir şey kalçalarında bir problem olsa ömür boyu çile çekeceklerine önlem amaçlı mutlaka olması gereken bir muayene
Tgbrkali Zeynep49 ben özelde yaptırdım. Fakat kuzenim devlette yaptırdı ve 5dkda çıktık ded. Bişseydim bende öyle yaptırırdım. Randevu al ve öyle yaptır canm bşdaha para ödeme
Guley Bence mutlaka yapılması gereken bi sey annemi çok geç yasta farkettikleri için tedavi yapılamamış maalesef bana ilk dedigi sey kızım önce kalça ultrasonu çektir demek oldu
Tgbrkali Zeynep49 pek bi bilgim yok 🤷🏽♀️ 182 yi arayıp öğrenebilirmisiniz aslında . Bende özelde 1 aylıkken 320ye çektirmiştim.
curly_mom Zeynep49 çok doğru haklısınız.. Ama tam pandemi ortasında devlet hastanesi kalabalığı ve randevu alma karmaşasına girmeyelim dedik, evin yakının da bi hastanede hallediyoruz işlerimizi 🙋🏻♀️
babyandmom1 Zeynep49 elbette vaktinde çektirilmesi gerekir. Bursa özel medicabil hastanesinde çektirdik 40 günlükken. Raporunu hemen yazdılar