Beybikolarr Bebeğinize et tavuk ve balık ürünlerini ne zaman vermeye başladınız ve hangi balık hangi et türünden başladınız?
BuzluKahve Beybikolarr 8. Ayda kırmızı ete başladım. Tavuk hiç vermedim, balık 9. Ayda. Ben pirzola veriyorum eline kemire kemire yiyor. İlk öyle başlamıştı zaten. Bir de köfte veriyorum.
seymabykn Beybikolarr 8 aylık olmasına 5 gün var daha bugün tavuk çorbası yapıp yedirdim severek yedi 3 gün kuralıyla gidicem sonra balık vs ne geliyorsa 😂
AliKuzey12 7 aylık tavuk corbası yaptım bayılarak yedi iki gün birseyde olmadı, marketten kanat almıstım 8li, bir tanesini bebegime haslayıp sehriyeli corbasını yaptım geri kalanınıda eşimle kendime aksam yemegi 🤣
Beybikolarr Deletedmom896 benimde 8. Ayda bende başlayayım ozaman normal dana eti mi verdiniz yoksa kuzu koyun falan mı ?
Adaababy Beybikolarr 9 ayda başladık hepsine tavuk köy tavuğu bulursam arada veriyorm 1 yaşında balığısevemedi
NurSema01 Beybikolarr 6.aydan sonra tavuk suyuna şehriyeli çorba yaptım güzelce yedi et ve tavuğu resmen 7.aydan sonra verdim sanırım ama balığı bu hafta denettim yani 10.ayda verdim ilk olarak hamsi verdim kılçıksız diye 😂 toplasak 1 hamsi yemedi zaten istedi fakat ben ne olur ne olmaz diye vermedim
Kurtlarkuslaralemi Beybikolarr et veya kıymaya 7. Ayda tavuğa 7. Ayda balığa 9. Ayda başladım. Et olarak kuzu balık olarak hamsi ve palamut verdim.
seymabykn Nerminss tereyağla un kavurdum un kesilmeden azar azar tavuk suyunu ekledim bi but haşladım onu bölüp içine attım rondodan geçirip verdim ama istersen içine tel şehriye de koyabilirsin
Grlnl Beybikolarr 8. Ayda başlıcam 20 günümüz var ama erken verilse de çok bir sorun olacağını düşünmüyorum 7. Ay da olabilir. Ama köy tavuğuna ulaşabiliyorsanız onu vermenizi öneririm. Market tavukları yarardan çok zarar veriyor. Çünkü hep hormonlular. Dikkat etmeninizi öneririm
Beybikolarr Grlnl tavuk hiç vermedim daha köy tavuğu da mümkün olmuyo bulmam ama bugün kuzu eti verdim çok minik yedi ama biraz zor yuttu korktum bir daha vermedim 😬
Grlnl Beybikolarr korkmadam temkinli verin. Büyüdükçe çiğnemeyi öğrenmiyorlar siz pütürlü verdikçe çiğnemeyi öğreniyorlar. İnternette falan satan yerler var deneyebilirsiniz soğuk buz küplerinse gönderiyorlar. Zaten bir bütün tavuk bebeğinize dünya kadar yemek çıkartır. Eğer ulaşamazsanız da hiç vermeyin derim. Hormonları çok bozuyor yeğenim hormon tedavisi görüyor. Bebeklikten itibaren o kadar hazır tavuk yoğurt ve mısır yedi ki.
Beybikolarr Grlnl çok şükür çiğnemeyi öğrendi öyle zorlanmıyorum ama bugün ilk defa et yerken yutamayınca insan haliyle tedirgin oluyo teşekkür ederim araştırıp bakacağım dediğiniz yerlere 🙏