humasultan0334 Kızlar 3 gün önce sezaryen oldum ama bazen acıdan ölüyorum adım atamıcak hale geliyorum Karnın dikişlerim ağlaya ağlaya şiştim üzüntümden kimi duysam ertesi gün ayaklanmış bende mi sıkıntı var ya sizler nasıl oldunuz
Deletedmom0099 humasultan0334 ben çok yürüdüm, ilk gece hiç oturmadım desem yeridir bunun çözümü sadece yürümek. 2. gün kendim oturup kalkıyordum duşumu almıştım ama herkesin acı eşiği ve bünyesi farklı tabiki
Snyegoselii1 humasultan0334 Kaçıncı doğumunuz bende 4 gün önce sezeryan oldum 2. Doğumum aynı şekilde dikişlerim içerden yanıyor oturup kalkarken bile zorlandığım oluyor bazı anlar da tam tersi çok iyi hissediyorum rabbim tez vakitte iyileşmeyi nasip etsin
Katy humasultan0334 2 sezeryan gecırdım ıkısıde rahat oldu odaya gelır gelmez kalktım. Agrı kesıcı cok yapıldı bana. Sizr yapılmadımı?
Tugce3493 humasultan0334 ben 18 kasımda oldum ertesı gun evde banyomu yaptım evet acım vardı ama gezıyordum. 7. Gun bandaj cıkarıldı bugun 11. Gunum ve hıcbır seyım kalmadı iz bile yok desem yeridir. Ama bana dogumdan 6 saat sonra korse aldırdı hemsıreler sardı karnımı ve yuruttu merdıven cıktım ındım o gece hep.
humasultan0334 Deletedmom0099 ben de oturup kalkıyorum çok şükür ama bazen çok canım acıyor dikişler Karnım falan
humasultan0334 Snyegoselii1 ilk doğumum aynen öyle bazen yanıyor cayır cayır bazen çok dinç oluyorum anlamadım gitti ya normal mi acaba kontrolüm perşembe günü korkuyorum
Snyegoselii1 humasultan0334 ilk doğumumu düşününce çabuk toparlamışdım agrılarım tabi vardı ama 15 gün sonra iyiydim geçer panik yapmayın sizde şimdi de öyle diyorum kendime bir 15-20 gün kadar kendime gelirim şu an vücudumuzda çok fazla dikiş kesik hamilelik ve anne yorgunluğu var alsında
GizemKuzeyKaran humasultan0334 benimde yanmam çok vardı doktorun eczaneden kurşun suyu aldırdı.Bir pamuğa dök 25 20 dk yanan yere günde 3-4 kez uygula.Sonra bana dua etmeyi unutma 🌸 geçmiş olsun canım 🙏
meleklerim22 2 kere sezeryan oldum. Ne kadar çok yatarsanız o kadar çok ağrı olur. Bol yürüyüş ilaç gibi. Sürekli yürüyün. Hemen İyileşceksiniz.
humasultan0334 Snyegoselii1 ne bileyim ben de öyle düşünüyordum ama herkes 2-3 günde sapasağlam olmuş ben ölüyorum acıdan çocuğuma bakıp bakıp ağlıyorum ilgilenemiyorum diye
Hellolo humasultan0334 bende senin gibiydim sende sorun yok zor bir süreç Öa emin ol geçiyor ben 15 gün tuvalete ağlaya ağlaya gittim sonradan açıldım bol bol tür diyorlar ama zor oluyor anlıyorum seni geçmiş olsun çok
Sevimliaileee humasultan0334 ayni ben de öyleydim hatta ayni gun doğum yapan bi kadin oda sezaryadi kosrak gidip geliyodu vala ben halime baktim agladimm bebegimle ilegolenwmdim cok üzgündüm cok zordu göğüslerim cok kötüydü hatirlamak bile isteniyommmmmm😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
humasultan0334 Sevimliaileee e ne zaman geçti peki kuzum bana bazen hiç bitmicrk gibi geliyor bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum ilgilenemedim diye
ayseeeasln21 humasultan0334 canım bol bol sıvı tüket ve ve yürü ben ayaklarimin uyusuklugu gectigi andan itibaren birtek bebegimi emzirmeye oturdum 4. gunumde tamamen iyilestim
Duygu97 humasultan0334 kişiden kişiye degısıyo bn ıkı sezeryan oldm ılkınde 3 uncu gun gyet raht ısımı yapabılıyırdum ama ıkıncısınde 5 6 gun acıdan kıvfndım sonra gectı acı ama tam toparlanmam 15 20 gunu buldu
Hacer26 humasultan0334 ga sanci yapıyordur, ayaklarını sicak tut, rezene, anasin cayi iç bol.bol. Çabuk gecer insallah
Nzlykp2103 humasultan0334 o kişiden kişiye bağlı iman bende senin gibi oldum kızım normal dogumdu oğlum sezaryen oldu aman yarabbim sezaryen ne zormuş dedim hatta benim 3 ay karnımın etleri ağırdı komple sonradan geçti ama vaya zorlandım ben. Yani yalnız değilsin canım korkma
Snyegoselii1 humasultan0334 2-3 gunde ayaga kalkılır evet ama agrı geçmez bende ilk doğumum da 5 gün ayaktaydım ama tam 2 hafta sonra kendime geldim diyebilirim agrı zamanla azalıyor cunkü bir an da geçmesi mucize olur bol bol sıvı tüket dikişlerine dikkat et yürüyebildiğin kadar yürü yorma kendini zamanla geçecektir