Leylayunuss merhaba kızlar spirali taktıralı on günü geçiyo ama bel ağrım eskisi kadar olmasa da kuyruk sokumum ağrıyo bu zmanala geçen bişey mi
Ecmelvera Leylayunuss bendede olmuştu ya bişey soracam bende taktm bir hafta olacak elimi soktuğunda tele degiyor dizinde öyle oldumu
zeynepmommm Leylayunuss ben taktıralı 1 ayı ge çiyor ve ilk başta çok olmuştu sonra geçti ama son 2 gündür yine baya var bazen belimi doğrultamıyorum
Leylayunuss Ecmelvera bnmde iki hafta kadar oldu elimle hiç kontrol etmedım iki kere ilişkiye girdik eşim bişey hissetmediğini söyledi
Leylayunuss zeynepmommm normal mi böyle olması üç bneğimde küçük doktora gidemiyorum sürekli ama korkuyorum kayıyo falan diyolar ödüm kopuyo bu bel ağrısı hep devammı edicek acaba
zeynepmommm Leylayunuss yüzde 99 korur dedi dr ama ablamın ki kaymıştı ve hamile kaldı 3 oğlandan sonra 1 kızı oldu şimdi 5 yaşında ama sürekli ağır şeyler kaldıyordu dr ondan kaymış olabilir dedi
Leylayunuss zeynepmommm ben zaten tam olarak güvenmyrm eşimde geri çekiliyo yoksa zaten havadan nem kapan biriyim en ıfak bi kaçamakta 4. de gelir Allah muhafaza
zeynepmommm Leylayunuss bnm eşim pzf kullanıyor ben de aynı şekilde korumayı bıraktın an gebeyim 2 tane var bende bi kız bi erkek Allah bunlara uzun ve rahat bir ömür versin başka da düşünmüyorum o yüzden bu konuda eşime yine de güvenmiyom