Ttugbaa MerveAbu 3 aşı vuruldu 2 bacağından 1 kolundan eve geldim yarım saat 1 saat uyudu veeee kıyamet koptu aşıda ağlamadı 1 saat sonra uykudan uyandı ve bina inledi soydum aşı yerleri kızarıktı muhtemelen zonluyodu yarım saat çatlar gibi ağladı yaşadığım tek zorluk ama bana yetti 😞😬
Gamzelimoms MerveAbu 3 gün önce yaptırdım ilk gün sürekli uyudu ama eve gelir gelmez ağrı kesici ateş düşürücü vermemi söyledi hemşire hafif bir huzursuzluk var şuan
Irmakprensesinannesi MerveAbu en büyük sıkıntı ates ve huzursuzluk yapior bebekte huzursuz luk 2 3 gün gidiyr ama 1 gün sürüyor onu da calpol ve yarım fitille rahat liyor beebkler
Findikzadem MerveAbu Sadece ilk gün akşam ateşi çıktı bir kere calpol verdim bir daha da yükselmedi çok şükür
Tgbrkali Afram96 biz şuan 3 aylık olduk. 2gün öncede rota aşısı olduk. Onda da aynı şeyi dediler ; enn enn kötüüsü bu aşı , çok zordu çok huysuzdu gibi şeyler.. ama çok şükür hiçbişey olmadı 🙏🏼
Tgbrkali MerveAbu ben eve geldiğim anda yarım kaşık calpol verdim. Hiçte bişey olmadı.. aşı sonrası belirtiler her bebekte farklılık gösteriyomış gerçkten.Hiç kendimi korktma. Her aşıya korkarak gittim sırf anlatılanlar yüzünden. Çok gereksizmiş
MerveAbu Ay inşallah bakalım olduk aşımızı şifa olsun inşallah hiçbir bebişin canı yanmasın, sıkıntı çekmesin 😍