Can14 asilhan_20 bende ovülasyon testiyle öğrendim adetim 3 gün gecikmişti yaptm kopkoyu çıktı snrasnda test aldm yaptm tabiki pozitif 😄
Nuray23 asilhan_20 ben öğrendim. Adete 8gun kala t cizgisi c çizgisinden daha koyuydu. 5gun kalaya kadar ovu yaptım t mosmor c silik olmaya başladı normal test yaptım hemen iki çizgi net çıktı. Gittim kan verdim hemen doğruydu
Tubameric Canım bende ilk ovulasyon testiyle öğrendim.adetime 5 gün kala çok koyu çıkmıştı ertesi gün tekrar denedim daha koyu çıkınca hemen gebelik testi yaptım ve silik olarak çift çizgiyi gördüm 😊
Tubameric asilhan_20 olursa da üzülme Allah hayırlısıni böyle uygun görmüştür.eger varsa ve üzülürsn ilerde üzüldüğün için vicdan azabı çekebilirsin.ne güzel eğer bebisin varsa bir meleğin daha annesi olucaksin
asilhan_20 Can14 allah razi olsun sizinde kuzunuzu allah bağışlasın idrar testi yaptım cikmadi ovulasyon da koyi çıktı sizce var midir
Can14 asilhan_20 olasılığı yüksek geç döllenmedende teste çıkmayabilir hayırlısı olsun inşallah ama koyu olmadı ya yumurtlama dönemidir yada hamilesinzdr sürekli bi kaç gün yapın eğer hep koyuysa hamilesiniz 😊
asilhan_20 Tubameric haklisin canim ama hiç hazir değilim yani dün geceden beri o kadar düşünüp stres yaptım ki 😔