Mba 1 haftadır relactaz damla kullanıyorum bebeğimi ciddi anlamda rahatlattı ancak günde 7-8 kez kaka yapan bebeğin kaka yapmaz oldu 2 gündür yapamıyor. Sizde de aynı şey oldu mu? Kaka oğlumu rahatsız etmeye başladı
ikos58 Mba ben kullanıyorum canım gunde 4 kez 4er damla mamaya katıyorum. Ama ayrıca bıogaıa ve good nıght dıye de bır gaz ılacı kullanıyorum bebegım kolık. Buyudukce kaka sayısı azalması normal. Benım oglum 2.5 aylık gunde 1 kez yapıyor kakasını.
Sgmzseda ikos58 benim bebeğim de kolik good night damla mı faydasını gördünüz mü ben ben yaptıysam olmadı da
Bulutunannesi ikos58 canim bu surup icerigi nasil bitkiselmi uykusu duzeliyormu benim bebegm kolik ya iyi gelirmi sence gece uykusuna? Nasil kullaniyorsunz
ikos58 Sgmzseda şurup bu. Ben sab simplex, nurse harveys damlası ve şurubu, aguline şurup bir çoğunu dendim fayda etmedi. Bu şurupla daha iyiyiz denemediyseniz önerebilirim
Sgmzseda ikos58 saydıklarının hepsini bende denedim ama çoksa bi faydasını görmedim 3 Aydan sonra düzelir diolar ama bakalım 🤷♀️
ikos58 Bulutunannesi tamamen bıtkısel canım. Melısa,rezene vs. Dıgerlerınden farkı rezene olması. Normalde hıc uyumuyordu gunde 3 kez 1 cay kasıgı verıyorum masallah aksam 10 d ayyuyor sabah 5 e kadar uyanmıyor
Bulutunannesi ikos58 allah razi olsun cok cok saol denemedigim sey kalmadi beni en iyi sen anlarsin kolik annesi anlar. Eczaneden alayim bugun baslayayim hemen ❤
Gecesmom Bende kullanıyorum 4 kez 10ar damla şeklinde inanılmaz rahatladık gözümüze uyku girdi 2 ayın sonunda şükür. Bizimki daha fazla yapar oldu. Sadece anne sütü veriyorsanız 10 güne kadar kaka yapmamaları normal endişe edilmemeli fakat mama kullanıyorsanız kabız olmuştur sıkıntı olur
Mba Twinsmomdd 4 gündür yapamıyordu bugün fitil verdim acayip çok bir kaka yaptı peki bu durum senin çocuğunda geçici mi oldu sonra normale döndü mü
sevcan bende kullandm aksıne dha cok kaka yaptı ole bı skıntımz olmadı. 8 damla dedı doktor 3 bck aylık suan kullanmıorum.
Twinsmomdd Mba valla hep kendimiz yaptırdık dr yaptırmayın alışır dedi alıştı yapmıyordu 2 gün yaptı bugün yine yapamiyo siz hangi fitili yaptinuz
Mba Twinsmomdd ben ilk kez yaptım bugün zaten relactazı da 10 gündür kullanıyorum. İnş düzelir ya fitil olarak gliserin kansuk alın dedi doktorumuz
Eymenimo Ben kullandım etkili olmadı maalesef aguline ile birlikte kullandım sıcak havlu kurtardı bizi