Eceock balkizimmm ayakbilegine takinca diş ve agiz akıntısi icinde etki ediyormu. Bende alicam ama nedir nasildir bilmiorm. Birde renk renk cesit çeşitt var hangisini almam lazim
balkizimmm Eceock yeterki tenine deysin önemli olan o , totsandmoreden aldim renkleri ve modeli hiç fark etmez hepsi aynı özellikte görselini beğendiğiniz bi modeli alabilirsiniz , benim kızımın kinin renkleri karışık minik oval
Eceock Yasemink evet bendeboyundan korkuyorum. Cekme kopma olursa allah korusun. Ayak bileginde nasil etki eder acaba
balkizimmm Eceock her boncuğun arasında düğüm var , ip cok sağlam kopsa bile dağılmaz , canı yanacağı içinde çekmez zaten devamlı takınca varlığına alışıyorlar
balkizimmm Yasemink görmuyor o yüzden çekme gibi bi durum yok şuanlik 😊 zaten boncuklar çok sert değil can acıtmaz
AyseArkan Aysktr oğlum 4 diş çıkardı, 4 tane de yolda geliyor. Elbet sıkıntısı oluyor ama kolye baya azaltıyor sıkıntısını özellikle salyada çok etkili. Ben tavsiye ederim
bluem AyseArkan merhaba nerden aldiniz acaba bnde dusunuyrum 3.5 aylik cok salyali dosu cok islniyor🤦
balkizimmm Ayazmiran salya tabiki oluyor hiç olmuyor değil canım onun dışında ateş hiç olmadı çok şükür
betulbusra Aysktr bu hepsı burada da ve trendyoldada satılan var arastırdınız mı acaba ?? Bıraz daha uygun gıbı
Aysktr betulbusra yok bakmadım da GLT sertifikası var diye direk insta dan buldugum sayfanın sitesinden 140 TL aldım ben
betulbusra Aysktr sız kaca aldınız ? Orijinalliği acaba fiyatı mı belırlıyor bazısı 75 bazısı 150 cunku